Hiša - Prodamo - Cirkulane, Podravje


STAREJŠA HIŠA NA HRIBU S 3,1 HA ZEMLJIŠČA

Cirkulane, Podravje
ID: 490151007-355
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
2
Skupaj m²
50,70
Velikost zemljišča (m²)
31.671
Leto gradnje
1300

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na enem od sončnih haloških gričev v Gradiščah, razvejanem naselju v občini Cirkulane, prodamo pritlično cimprano hišo letnik 1210, v veliki meri obnovljeno leta 1997, katere del je tudi butani gospodarski del (hlev, kašča, skedenj). Obdaja jo 31.671 m2 v manjšem delu stavbnega, gozdnega, po večini pa kmetijskega zemljišča, ki predstavljajo predvsem travnike in njive delno na ravnem, delno pod naklonom. Posest, ki je sicer v enem kosu, preči lokalna občinska asfaltirana cesta. Ob hiši je nekaj sadnega drevja (slive, breskve, orehi,...), ogromen vrt, kjer si lahko pridelate prav vso zelenjavo za domače potrebe in ogromno prostora za mnogotere ideje za zasaditev ali ureditev.

Vhodna vrata v hišo, ki meri skupaj 50,7 m2, nas popeljejo v predprostor, od koder je na desno spalnica. Naravnost kuhinja z jedilnico, na levo dnevna soba oziroma še ena spalnica. Kopalnice ni, WC zunaj hiše na štrbunk. En manjši del cca 10 m2 je podkleten. Tla lesena, okna lesena (termopan), streha opečna, fasada omet. Ogrevanje na trdo gorivo, krušna peč, aktivna elektrika in voda, telefon do hiše (priključek v mirovanju). Hišo bi se dalo odlično obnoviti, saj je dobro vzdrževana. Za tiste z drugimi načrti, pa je čudovita, dostopna lokacija za gradnjo nove hiše

Redko poseljen del Gradišč, odprta, sončna lega, dobra 2 km do Cirkulan, kjer so vse javne institucije, zdravstveni dom, pošta, trgovina, ...
Vabljeni na ogled in k ugodnemu nakupu!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Na mirni lokaciji
Na odprtem
Na samem
Podeželje
Zemljiška knjiga
Stoletna hiša
Pogled z razgledom
Potrebna prenove
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj