Hiša - Prodamo - Hoče - Slivnica, Podravje


IDILIČNA HIŠA NA JASI MED POHORSKIMI GOZDOVI

Hoče - Slivnica, Podravje
ID: 490151007-351
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
128,90
Velikost zemljišča (m²)
1.170
Leto gradnje
2007

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na sončni jasi v zavetju gozda Hočkega Pohorja, kjer oko iz terase zaobjame enkraten razgled, prodamo čudovito, skrbno negovano hišo letnik 2000 z urejeno okolico na stavbnem, skoraj v celoti ograjenem zemljišču 1.170 m2, kjer izjemno nežno trato, ki kar vabi bose noge, popolno dopolnjuje ogromno okrasnega grmičevja, skalnjak z izbranimi trajnicami in vrt ter vrtna lopa. Ob hiši je tudi nadstrešek za en avtomobil.
Hiša je sestavljena iz kleti, pritličja in mansarde, skupne izmere 128,9 m2. Klet je deloma v zemlji in se vanjo dostopa tudi iz zunanje strani – največkrat služi kar kot vhod v hišo nasploh – je sestavljena iz dolgega predprostora v obliki hodnika, kjer je savna, tuš ter velike vgradne omare. Od tod vstopimo v jedilnico z dnevnim prostorom in manjšo kuhinjo. Po natančno izdelanih, rahlo zaokroženih lesenih stopnicah, ki povezujejo vse etaže, se povzpnemo do pritličja, kjer je predprostor, hodnik, od tod kuhinja z jedilnico, WC, v nadstropju pa sta dve sobi in kopalnica. Tla prekriva parket in keramika, okna lesena termopan, streha opečna (Bramac), fasada izolativna, ogrevanje centralno (kombinacija olje/drva), elektrika, lastna voda (vodno zajetje v soseski), greznica. Vso pohištvo je izdelano iz smrekovine in po meri, tako da se lepo zapolnijo tudi manjši, zaradi tega vsestransko uporabni kotički.
Je vaš delovnik zelo natrpan in stresen? Potrebujete vsakodnevno dozo čiste, zelene energije, svežega vonja, ptičjega petja in miru?Je Bellevue vaša priljubljena točka za sprehode? Potem si morate nujno rezervirati termin za ogled in se na lastne oči prepričati v vse te prednosti, ki dvigujejo kvaliteto življenja. Do centra Hoč 6 km, do centra Maribora 14 km. ZELO PRIPOROČAMO!!!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Voda - Avtonomna
Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Klet/shramba
Pod - parket
Zemljiška knjiga
Balkon
Greznica
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   29/06/2015
Energijska učinkovitost: 103,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj