Zemljišče z gradbenim dovoljenjem - Prodamo - Ptuj, Podravje


MANJŠA HIŠA NA SAMEM PTUJ

Ptuj, Podravje
ID: 490151007-350
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Skupaj m²
55,20
Velikost zemljišča (m²)
3.607
Leto gradnje
1998
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na Krčevini pri Vurbergu, po gričih in dolinah razpršenem naselju v občini Ptuj, tik ob lokalni cesti, prodamo manjšo nedokončano hišo, s pričetkom gradnje 1998, skupne kvadrature 55,2 m2, ki pa se lahko še razširi. Obdaja jo kar 3.607 m2, v manjšem delu stavbnega, po večini pa kmetijskega, en del tudi gozdnega zemljišča, v glavnem ravnega terena, nekaj tudi pod naklonom, ki nudi veliko možnosti za ureditev po svojih željah.

Hiša je sestavljena iz kleti in pritličja, krita s salonitkami, ima lesena okna, izdelane estrihe in napeljane instalacije, nima pa nobenih aktivnih priključkov, pridobljena in urejena vsa potrebna dokumentacija.

Iščete manjšo hišo v mirnem zelenem okolju, bolj na samem, s potencialnim razgledom? Imate veliko idej, kako urediti okolico, kako izkoristiti osnovo za gradnjo oziroma njeno dopolnitev? Ste na pravem naslovu. Pokličite, da se tudi sami prepričate in začnete z načrtovanje. Slabih 9 km do Ptuja, do Maribora 20 km. PRIPOROČAMO OGLED IN NAKUP!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Naselje
Podeželje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj