Gostilna/bar/pub - Prodamo - Ptuj, Podravje


PRODAMO VEČJI GOSTINSKI LOKAL NA ODLIČNI LOKACIJI

Ptuj, Podravje
ID: 490151001-924
Skupaj m²
224,20
Skupna velikost (m²)
224,20
Leto gradnje
1950
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Lokal se nahaja v poslovno stanovanjskem objektu Mlekarna na Čučkovi ulici. Objekt je bil sicer zgrajen l. 1950, a je bil l. 2005 v celoti obnovljen. Lokal je večji, saj meri 224,2 m2 uporabne površine in je precej razgiban.

Pred lokalom se nahaja večja pokrita terasa, s katere skozi glavni vhod vstopimo v lokal, kjer se nahaja večji šank in nekaj mizic, levo so sanitarije, naravnost pa po nekaj stopničkah pridemo v drugi večji del lokala, kjer se nahajajo tudi mize za biljard. Iz prvega dela vodijo stopnice v galerijo, kjer se prav tako nahajajo mize in stoli.

Desno je skladišče, manjša kuhinja in pisarna. V lokal lahko vstopimo skozi dva vhoda - spredaj in zadaj, poseben vhod pa je tudi v skladiščni del in pisarno. Ogrevanje je na plin.

Talne obloge so v glavnem keramika - lokal je okusno opremljen in lepo vzdrževan. Ves čas normalno obratuje - posebnost so športne stave, mize za biljard, in velika televizija za spremljanje raznih športnih dogodkov.

Priporočamo ogled!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Internet
Kanalizacija
Klima
Ogrevanje
Plin - ogrevanje
Voda
Opremljeno
Prezračevalna naprava
Lokacija
Zemljiška knjiga
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj