Hiša - Prodamo - Ilirska Bistrica, Notranjska


Starejša kmečka hiša - Tominje pri Ilirski Bistri

Ilirska Bistrica, Notranjska
ID: 490331001-214
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
234
Leto gradnje
1836
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo starejšo kmečko domačijo v lepi brkinski vasici Tominje, bližina Ilirske Bistrice. Zgrajena 1836, obnovljena streha l- 1989, z gospodarskim poslopjem. Potrebna celovite obnove. Mirna lokacija, 234 m2 površine, leži na zemljišču velikosti 433 m2. Za več informacij lahko pokličite, organizirali bomo ogled ali za vas poiskali pravo nepremičnino.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Slavko Guštin - RE/MAX Timavus
Slavko Guštin

Slavko Guštin

RE/MAX Timavus


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Slavko Guštin

RE/MAX Timavus

Partizanska 37a
Nepremičninska družba d.o.o.

Sežana, Primorska Južna, Slovenija
SI-6210

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj