Hiša - Prodamo - Štrigova, Međimurska županija


Hiša z enkratnim razgledom

Štrigova, Međimurska županija
ID: 490381002-78
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
100
Velikost zemljišča (m²)
500
Skupna velikost (m²)
100
Leto gradnje
1985

Št. nadstropij
2
Nadstropje
1
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na čudoviti lokaciji enega od bregov Banfija, Veščički breg je bila v letu 1985 zgrajena zgradba v dveh etažah, ki ni bila nikoli v celoti dokončana. V spodnji etaži je prostor, ki je namenjen garaži za parkiranje osebnega vozila, druga polovica spodnje etaže je namenjena večji vinski kleti ali morebiti shrambi za ozimnico. Prostori v zgornji etaži so v celoti namenjeni bivanju. Po načrtu je predviden prostor za spalnico, kuhinjo s shrambo, dnevno soba ter seveda kopalnico, kar povezuje prostoren hodnik. Predmetna zgradba je bila naknadno legalizirane z izdanim pravnomočnim gradbenim dovoljenjem. Objekt je umeščen na parcelo, kjer se nahaja čudovit vinograd (sodobno obnovljen pred petimi leti, ki pa ni predmet prodaje) s prekrasnim pogledom, na Medžimurske vinograde, Ljutomersko-Ormoške gorice ter s pogledom na prekmursko ravnico. Skratka, objekt se nahaja neposredno na državni meji med Slovenijo in Hrvaško in do njega vodi na novo asfaltirana cesta, ki je povezana z novo asfaltiranim parkiriščem za osebno vozilo pred samo zgradbo.
Resnično priporočamo nakup ljubiteljem miru, sonca in dobrega počitka. Predmetna zgradba je locirana nekaj kilometrov vstran od Term Sveti Martin, Term Banovci ter dober kilometer vstran od najvišjega brega v Medžimurju (VIDIKOVEC), kjer se bo gradil razgledni stolp.

PIPOROČAM OGLED IN NAKUP PO UGODNI CENI!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Lokacija
Prvi lastnik
Zidana z opeko
Garaža
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Davorin Puhar - RE/MAX Pomurje
Davorin Puhar

Davorin Puhar

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Davorin Puhar

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj