Hiša - Prodamo - Radomlje, Ljubljana (okolica)


HIŠA S ČUDOVITIM VRTOM, NOTRANJIM BAZENOM IN SAVNO

Radomlje, Ljubljana (okolica)
ID: 490191092-16
Skupno št. sob:
7
Skupaj m²
563,40
Velikost zemljišča (m²)
1.537
Leto gradnje
1978
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na zelo priljubljeni lokaciji v Radomljah, posredujemo pri prodaji opremljene in zelo lepo vzdrževane samostojne hiše s čudovitim vrtom, notranjim bazenom in savno. Hiša je bila zgrajena leta 1978 v treh etažah na 1.537 m2 zemljišča. Po podatkih GURS, ima skupno 563,4 m2 površine, od tega uporabne površine 464,7 m2. Zaradi svoje notranje razporeditve je hiša primerna za bivanje večje ali celo večgeneracijske družine. Objekt ima namreč dve stanovanjski enoti.

Razporeditev:
•     1. etaža (polklet): velika klubska soba s kuhinjo, wc, tuš, shramba, kurilnica, večnamenski prostor, savna in notranji bazen (s protitočno napravo) z izhodom na teraso in vrt;

•     2. etaža (visoko pritličje): dnevno bivalni prostor povezan s kuhinjo in jedilnico, 2 spalnici, kopalnica, pralnica, wc, 2 balkona;

•     V medetaži se nahaja prostor, ki se uporablja kot shramba, nudi pa možnost preureditve;

•     3. etaža (mansarda): dnevno bivalni prostor povezan s kuhinjo in jedilnico, 3 spalnice, kopalnica, wc, 2 balkona.

Ogrevanje je centralno na kurilno olje. Za segrevanje sanitarne vode je na voljo toplotna črpalka. Sistem je bil obnovljen pred osmimi leti. Leta 2006 je bila obnovljena tudi streha.

V garaži je mogoče parkirati dva avtomobila, ob objektu pa je na voljo večje število parkirnih mest.

Okolica hiše je dobro načrtovana, skrbno urejena in tudi ograjena, kar je pomembno pri prostem gibanju otrok in hišnih ljubljenčkov.

Radomlje predstavljajo eno izmed bolj priljubljenih bivalnih, obrtnih in trgovsko-poslovnih naselij na območju med Domžalami in Kamnikom in je od Ljubljane oddaljeno le 20 km. Kraj z njegovo širšo okolico nudi številne možnosti za rekreacijo, športne aktivnosti in preživljanje prostega časa.

Za več informacij in dogovor za ogled sem vam na voljo!
Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Toplotna črpalka
Naselje
Pogled na hribe/gorovje
Zasebno
Kamin
Ogrevanje na kurilno olje
Opremljeno
Lokacija
Balkon
Bazen
Garaža
Garaža za dva avtomobila
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Urška Hočevar - RE/MAX Ljubljana
Urška Hočevar

Urška Hočevar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Urška Hočevar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj