Poslovno-stanovanjski objekt - Prodamo - Dobrepolje, Ljubljana (okolica)


Poslovni prostori v pritličju,izložbena okna

Dobrepolje, Ljubljana (okolica)
ID: 490191024-410
Skupaj m²
67,90
Skupna velikost (m²)
67,60
Leto gradnje
1988
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo poslovne prostore v Strugah v pritličju večje poslovno stanovanjske stavbe z urejenim katastrskim vpisom. Stavba je etažno razdeljena. Prodajamo posamezni v izmeri 67,60 m2. Na obeh parcelah se nahaja tudi večje funkcionalno zemljišče. Gre za stavbo zgrajeno leta 1988. Prostori obsegajo vetrolov, prostor za stranke, zaledni delovni prostor, čajno kuhinjo, garderobo, sanitarije in skladiščni prostor. Poslovni prostori so opremljeni in se prodajajo s pohištveno opremo. Ogrevanje prostorov je centralno, na kurilno olje. Dovoz in parkirišče sta urejena in se nahajata neposredno pred stavbo. Nepremičnina se prodaja po načelu videno kupljeno.
Poslovni prostori se nahajajo v osrednjem območju centralnih dejavnosti in so namenjeni poslovni in obrtni dejavnosti.
Prodaja ni predmet obdavčitve z DDV. Davek na promet nepremičnin ni zajet v prodajno ceno. Davek na promet nepremičnin plača kupec.
Za več informacij pokličite.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Opremljeno

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Robert Kotnik - RE/MAX Ljubljana
Robert Kotnik

Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj