Hiša - Prodamo - Grosuplje, Ljubljana (okolica)


Dvostanovanjska hiša v Grosupljem

Grosuplje, Ljubljana (okolica)
ID: 490191008-249
Skupno št. sob:
12
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
461,50
Velikost zemljišča (m²)
763
Leto gradnje
1971

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Dvostanovanjska hiša v Grosupljem

V Grosuplju je naprodaj dvostanovanjska hiša s poslovnim prostorom. Hiša je v neposredni bližini šole in postajališča mestnega prometa LPP, številka 3G.

Razporeditev hiše omogoča ureditev dveh samostojnih stanovanj, vsako po 100 m2. Izdelani so vsi prostori in sanitarije. V vsakem delu so:
-     kuhinja z jedilnico, lahko sta prostora ločena
-     dve večji in dve manjši sobi
-     kopalnica in posebej sanitarije.
Stanovanjski del v prvem nadstropju ima čudovito, 110 m2 veliko pokrito teraso.

Dodatni prostori

V pritličju so poslovni prostori, kjer so vsi priključki in se lahko preuredi v stanovanje. Povezani so z delavnico v izmeri 96 m2, katera je primerna za mirno dejavnost, lahko pa se preuredi v več garaž. Ogrevanje je urejeno z novo pečjo na lesno biomaso. V kurilnici sta dva velika zalogovnika za toplo vodo in ob mili zimi zadoščata za dva dni brez kurjave. Nepremičnina je redno vzdrževana, delno adaptirana, toplotno izolirana, z novejšo strešno kritino z izdelanim zračnim mostom.

Pogoji nakupa

Ob nakupu plača kupec del provizije za posredovanje v višini 2 % + DDV od prodajne cene. V tem so zajeti vsi stroški posredovanja, ogledov, sestave pogodbe, priprave dokumentacije za obdavčitev in primopredaja nepremičnine.
Kupcu posredujemo informacije za financiranje in podarjamo enoletno osnovno zavarovanje nepremičnine.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Garaža

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj