Drugo - Oddamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)


Prostor za razstavljanje, instalacije, video, foto

 
[Mesečno]
Ljubljana, Ljubljana (mesto)
ID: 490351007-57
Skupaj m²
250
Skupna velikost (m²)
250
Leto gradnje
2000
Parkirišča
3

Št. nadstropij
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri oddaji poslovnega prostora v obliki pravokotnika, ki se nahaja v arhitekturno dovršeni moderni stavbi na Tržaški ulici, ob obvoznici, v neposredni bližini izvoza Ljubljana –zahod in razcepa Kozarje.

Prostor dimenzij cca. 26 x 7 metrov z višino stropa cca. 6 metrov je brez oken in nudi obilo možnosti za svetlobne učinke oz. osvetlitve, instalacije, razstave, kot tudi studijski prostor za fotografiranja, snemanja medijskih vsebin, TV, video, show room oz. razstavni prostor, prostor za športne dejavnosti in podobne dejavnosti. Prostor je specifičen in edinstven. V njem je izvedena tudi galerija cca. 40 m2, ki je povezana zgornjo etažo stavbe in povečuje uporabnost prostora. Prostor je dostopen skozi dvoje vrat v prvem nadstropju, galerija pa skozi dvoje vrat v medetaži, možnost uporabe stopnic ali klančine, ki predstavlja notranji hodnik in se nahaja v notranjem delu stavbe.
V isti etaži se nahajajo tudi ženske in moške sanitarije ter skladiščni prostor cca. 6 m2. Skupaj prostor na uporabo cca. 300 m2.

Dodatno prostoru pripadajo še 3 parkirna mesta pred stavbo, možnost parkiranja tudi za stranke. Dvigala ni. Stavba je povsem zasedena, trenutno je prost le ta prostor.

Mesečni stroški, ki jih plača najemnik, so zmerni in v povprečju ne bodo presegali 2 eur/m2.

Najemnik ne bo plačeval NUSZja, niti posredniške provizije, pač pa pokrije pravno izpeljavo posla.
Prostor je na voljo takoj.

Za več informacij vabljeni da me pokličete.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

V bližini avtoceste
Prometna okolica
Parkirišče

Glavni vir ogrevanja

Plin

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav. - RE/MAX Commercial
mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

RE/MAX Commercial


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
mag. Nina Kahne, univ. dipl. prav.

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj