Stanovanje - Prodamo - Ljubljana, Ljubljana (mesto)


Šest sobno stanovanje v okolici Ljubljane

Ljubljana, Ljubljana (mesto)
ID: 490191008-236
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
255,90
Velikost zemljišča (m²)
74,10
Leto gradnje
2002

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Šest sobno stanovanje v Nadgorici

Na Pionirski poti v Nadgorici pri Ljubljani posredujemo pri prodaji novejšega šest sobnega stanovanja z lepim atrijem. Pred stavbo sta dva parkirna prostora. Nepremičnina je bila zgrajena kot vila blok. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, na voljo sta gradbeno dovoljenje in uporabno dovoljenje.

Osnovni opis:
Nepremičnina se nahaja v mirni okolici Ljubljane, blizu LPP in hitrim dostopom do avtoceste. V osnovi je nepremičnina šest sobno stanovanje v treh etažah z atrijem in samostojno kletjo velikosti 10 m2 ter dvema lastniškima parkirnima prostoroma na dvorišču. Glavna prednost je v razporeditvi, katera omogoča razdelitev posameznih prostorov v manjše sobe. Trenutno je urejenih sedem sob v dveh nadstropjih. Nepremičnina je bila zelo kvalitetno zgrajena in nima vidnih napak, nikjer ni vlage. Vgrajena so kvalitetna večslojna lesena okna KLI Logatec. V vseh sobah je kabelski priključek in brezžični WIFI.

Razporeditev prostorov:
-     pritličje; v predprostoru ob vhodu sta priročna shramba ter dnevni wc. Vstopi se v glavni dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo in dnevno sobo. Prostor je zelo svetel zaradi velikih steklenih površin in se nadaljuje v zaprt zimski vrt ter naprej na odprt atrij. Zimski vrt v mrzlih dneh ogreva dnevni prostor, zaščita pa preprečuje segrevanje v poletnih dneh. Prostor je klimatiziran. Iz prostora vodijo klasične stopnice v spalni prostor v prvem nadstropju.
-     prvo nadstropje; v spalnem delu so kopalnica, spalnica ter dve sobi. Spalnica je sedaj razdeljena na dve manjši sobi.
-     drugo nadstropje; po stopnicah pridemo v odprt prostor, kjer je možno urediti galerijo ali manjši poslovni prostor za delo od doma. V tem prostoru so tri sobe ter manjši in večji balkon.

Pogoji prodaje; nepremičnina se prodaja z vso vgrajeno opremo (sanitarije, kopalnica, zimski vrt) ter kuhinjo. Ostalo opremo je možno odkupiti po dogovoru. Možna je menjava za eno manjše stanovanje z doplačilom ali več manjših stanovanj v Ljubljani. Ob nakupu plača kupec del provizije v višini 2% od prodajne cene in DDV.

V procesu nakupa uredimo vse potrebno za uspešen zaključek pravnega posla, svetujemo pri financiranju in kupcu podarimo enoletno brezplačno osnovno zavarovanje nepremičnine.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janez Jaklič - RE/MAX Ljubljana
Janez Jaklič

Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janez Jaklič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj