Hiša - Prodamo - Slovenj Gradec, Koroška


Luksuzna med etažna kontinentalna vila

Slovenj Gradec, Koroška
ID: 490281015-348
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
5
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
257
Velikost zemljišča (m²)
4.691
Leto gradnje
1987

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji luksuzne med etažne kontinentalne vile, delno renovirane leta 2007 NTP 257 m2 izmerjene površine (po podatkih GURS 132,3 m2), zemljišča 4.691 m2, ki se prodaja opremljena in je praktično takoj vseljiva. Če si želite imeti ZASEBNOST v vsem pomenu besede ter MIRNO okolje, da se umirite v razkošnem domovanju, potlej je ta nepremičnina ravno to kar si želite v zasebnem življenju. Nepremičnina je iz centra Slovenj Gradca oddaljena zgolj 2 kilometra, peš 15 minut hoje do Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, šole, vrtca, pošte, trgovine ter ostale infrastrukture ter 10 minut peš hoje do vzletišča jadralnih padalcev. Do parcele vodi malenkost makadamske gozdne ceste, ki je primerno urejena in vselej redno vzdrževana s strani komunale, prav tako je urejeno redno odvažanje komunalnih odpadkov. Parcela je deloma ravninska, kjer se pri vhodu nahajajo avtomatska vhodna vrata, večje tlakovano dvorišče, 115 m2 velika garaža z delavnico, katera prav tako ima dvojna avtomatska vrata na južni ter zahodni strani, ena so širine 4,5m x 3m višine ter kompletno izolirano streho, do koder so pripeljani tudi vsi priključki (voda, elektrika, priključki za sanitarne namene ter centralno kurjavo), saj so jo lastniki želeli urediti v stanovanjski objekt (zunanja dimenzija 18 m x 7 m). Na ravninskem delu se nahaja tudi več etažni stanovanjski objekt, ki ga na severni strani obdaja urejena zelenica z vrtom ter gozd, kjer se najde veliko najkvalitetnejših gob ter borovnic. Na vzhodnem delu se nahaja velik zidan kamin z urejenim dostopom ter prečudovit pogled na del Slovenj Gradca. Velik steklen atrij gleda na južno stran, nekaj urejenega travnatega prostora je namenjeno vrtnemu pohištvu, cca 20 metrov niže po majhnem naklonskem delu pa se pride zopet do ravninskega dela, kjer se nahaja še dodaten gospodarski objekt kjer je tudi cca 150 m2 velika njiva ter dodaten piknik prostor.

Na objektu je strešna kritina GERARD, ki je bila krita leta 2002, ima pa dokumente o 50 letni garanciji, prav tako garancija za krovska dela. Leta 2007 je izdelana fasada demit izvedbe z 8 cm izolacijo (E energijski razred), izdelan atrij, lesena okna z dvojno termopan zasteklitvijo, kompletni odtoki ter notranje stavbno pohištvo (vrata).

V pritlični etaži (III.) se nahaja kuhinja ter kopalnica s tuš kabino, obe tudi talno ogrevani kot celoten objekt s pečjo na trda goriva z zalogovnikom za toplo vodo (cca 840 EUR stroškov na kurilno sezono).
V visokem pritličju (IV. etaža) se nahaja velik atrij s točilnim pultom, predprostor, hodnik, sanitarije, dnevna soba z jedilnico ter kuhinja.
V medetaži višje (V. etaži) se nahajata 2 sobi.
V (VI. etaži) pa se nahajajo 3 sobe, kopalnica s kopalno kadjo ter balkon orientiran na jug.
V ( VII.) etaži je še cca 10 m2 podstrešnih prostorov.
V Prvi etaži se nahaja 8 m2 ne obdelan kletni prostor
V drugi etaži pa se nahajajo pralnica, soba v kateri se med drugim nahaja unikatno izdelana krušna peč na električne grelce, hodnik, shramba, kurilnica ter prostor za hrambo drv, kjer pa je tudi povezava z izhodom na tlakovano dvorišče ali notranjo povezavo v atrij.
Voda je avtonomna (neomejena, brezplačna), ki napaja 2 hiši, 6 m3 rezervoar+ tehnološka voda, nov inox zbiralnik, izdano VODNO DOVOLJENJE.
Talne obloge: parket, keramika.

Za dodatne informacij prosim pokličite, EKSKLUZIVNA PRODAJA, ZK brez bremen, gradbeno ter ostala dovoljenja, kupec ne plača posredniške provizije, pričakujemo vaše nakupne ponudbe.

Slovenj Gradec je sedež edine mestne občine v statistični Koroški regiji ter pravno, gospodarsko, bančno, šolsko, informacijsko, zdravstveno, oskrbovalno, prometno središče Mislinjske doline in širšega območja statistične Koroške regije. Starodavno mesto v kotlini med Pohorjem in Uršljo goro je tudi slovenski sinonim za kulturno središče, kjer si bogato izročilo preteklosti podaja roko s sodobnim utripom. Pretiran in v smislu vpetosti v starosvetno krajinsko podobo nesorazmeren industrijski razvoj, kakršen je v 19. in 20. stoletju zaznamoval večino slovenskih mest, je bil Slovenj Gradcu prihranjen. Nagel razvoj gospodarskih in storitvenih možnosti v zadnjih letih si je zato tukaj srečno podal roko s starodavnim duhovnim izročilom in naravnimi bogastvi v bližnji okolici urbanega središča. Zgodovinski pomniki nas na vsakem koraku povezujejo s preteklostjo in z lahkoto zazibljejo v občutje romantične nostalgije, obenem pa opominjajo, da smo le ponižni, a ponosni nadaljevalci zgodbe, ki se je začela v sivi davnini.
Živa vez s preteklostjo in bogastvom kulturne dediščine je temelj kulturnega razvoja in osrednja poteza lokalne identitete tudi v času, ki ga živimo. Razpeta je med utišani odmev najslavnejše epizode srednjeveške zgodovine, ki jo utelešajo umetnostni zakladi mestne župnijske cerkve, v letu 1251 kot prve na svetu posvečene ogrski princesi in turingijski vojvodinji sv. Elizabeti, zaščitnici revežev in beračev, ter spoštljivi spomin na svetovno znanega skladatelja Huga Wolfa, neprekosljivega mojstra pozno romantičnega samospeva, ki se je leta 1860 rodil v hiši na slovenjgraškem osrednjem trgu. Likovna tradicija srednjeveških rezbarjev in baročnih mojstrov se je pretočila v mednarodno odmevno dejavnost Galerije likovnih umetnosti, ki je Slovenj Gradec v zadnjih štirih desetletjih zlasti s prireditvami pod pokroviteljstvom Združenih narodov uveljavila daleč preko meja domovine in ga trajno zaznamovala kot mesto miru in mednarodnega sporazumevanja. Krona teh prizadevanj je listina, s katero je leta 1989 generalni sekretar Svetovne organizacije Perez de Cuellar Slovenj Gradec uvrstil med častne nosilce naziva Glasnik miru.
A častitljiva urbana tradicija in svetovljanska odprtost v svet sta le del krajinskega in duhovnega ozračja sveta ob Mislinji. Podeželsko zaledje je tod ohranilo arhaično izvirnost in velik del starodavne prvinske lepote. V vsakem letnem času mikavna in skoraj neokrnjena narava je potopljena v mehko razrahljano veduto z gozdovi poraslega hribovja, ki jo le tu in tam preseka hudourniško vodovje iz mnogoterih virov na površjih Pohorja in Uršlje gore ter zarezuje globoke in ozke globače, koder se meglice plazijo tja do poldneva, ko v dolini sonce že ogreje travnike in polja.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kamin
Ogrevanje
Voda - Avtonomna
Bližina gozda
Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Na samem
Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
V bližini bolnice
V/blizu gozdu(a)
Zasebno
Avt. vhodna vrata
Delno talno gretje
Kamin
Klet/shramba
Krušna peč
Kuhinja
Okno z razgledom
Opremljeno
Podstrešje
Pralnica
Lokacija
Obnovljeno
Prenovljena
Zemljiška knjiga
Moderni
Jug
Balkon
Garaža
Garaža z daljinskim odpiranjem vrat
Gospodarsko poslopje
Izolirana
Nizko energijska
Pogled z razgledom
Samostojna garaža
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Gregor Oman - RE/MAX Premium, Celje
Gregor Oman

Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj