Hiša - Prodamo - Prevalje, Koroška


SAMOSTOJNA HIŠA S ČUDOVITIM POGLEDOM

Prevalje, Koroška
ID: 490271003-227
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
4
Št. kopalnic
3
Skupaj m²
363,60
Velikost zemljišča (m²)
613
Leto gradnje
2002

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
PREVALJE - posredujemo pri prodaji samostojne dvostanovanjske hiše s čudovitim razgledom na dolino. Hiša je od Prevalj oddaljena le slabe 3 km. Po podatkih GURS-a znaša površina hiše 363,6 m2, površina urejenega zemljišča znaša 613 m2.

Razporeditev prostorov: K+P+M
KLETNA ETAŽA
V kletni etaži se nahaja kurilnica, garaža, wc, več prostorov za shranjevanje, pralnica in prostor za opravljanje mirne dejavnosti. Kurilnica je bila povsem obnovljena, v njej je nova Centrometalova peč z dvema zalogovnikoma, skupaj 3000l, kar pomeni res odličen izkoristek in prihranek pri ogrevanju. Poleg peči na brikete, se v kurilnici nahaja tudi peč na kurilno olje. V kletnih prostorih so na novo položene keramične ploščice.
PRITLIČJE
Vhod v pritličje je možen samostojno ali pa preko povezanega stopnišča s kletjo. Samostojno stanovanje je v celoti renovirano in opremljeno. V etaži je kopalnica, wc, odprt velik prostor, v katerega so povezane kuhinja, jedilnica in dnevna soba z izhodom na teraso. V isti etaži so še spalnica, otroška soba in soba, ki je trenutno kot garderobna soba. Tla v sobah so obložena s parketom, na hodniku je keramika v videzu lesa, v kuhinji, jedilnici in dnevni pa je kvaliteten laminat.

MANSARDA
Do mansarde vodi odprto povezano stopnišče, mansarda pa je v celoti stojne višine. Razporeditev prostorov je enaka kot v pritličju, z izjemo wc-ja, ki je tukaj v sklopu kopalnice. Garderobna soba, spalnica, otroška soba, kopalnica in povezana odprta kuhinja z jedilnico in dnevno sobo. Iz dnevne sobe je izhod na večji balkon. Tudi mansarda je v celoti obnovljena, v kopalnici je kvalitetna keramika, v ostalih prostorih pa parket. Med obnovo je bila dodelana tudi izolacija.

Med obnovo hiše, ki je potekala v letu 2015 in 2016 je lastnica poskrbela tudi za vodo v hiši, ki se sedaj ogreva s toplotno črpalko. Obnovljeno je tudi lastno vodno zajetje in kompletne vodovodne inštalacije v hiši. Hiša ima dvojne zunanje stene in je posledično odlično izolirana. Na hiši je demit fasada, zaključni sloj manjka. Okolica je urejena, z nekaj sadnega drevja, jagodičevja, trte. Hiša ima na eni strani podaljšano streho in s tem krasen prostor za druženje, piknike…

Hiša se nahaja v bližini gozda, je odlična izhodiščna točka za vsakodnevne sprehode po gozdu in ostalih stran poteh, vse do Brinjeve gore in nazaj. Gozd je poln borovnic, obrobje pa gozdnih jagod in robid. V zimskem času je pod hišo aktualen breg, primeren za sankanje. Otroci tu neizmerno uživajo. Lega je izjemno sončna, razgled pa naravnost čudovit. Na eni strani je krasen pogled na Peco, na drugi na Uršljo goro.
V bližini najdete tudi vso potrebno infrastrukturo, pošta, banka, trgovine, zdravstveni dom, šola, vrtec,…


Podatki:
- nepremičnina ima urejen vpis v zemljiško knjigo
- ogrevanje: centralno na olje in toplotno črpalko
- demit fasada (manjka zaključni sloj)
- urejena okolica

Pomagamo pri urejanju financiranja, REMAX pa vam brezplačno nudi zavarovanje hiše za eno leto.

Priporočamo ogledZnačilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Sirk - RE/MAX Panorama
Marija Sirk

Marija Sirk

RE/MAX Panorama


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Sirk

RE/MAX Panorama

PE Partizanska cesta 14
Nepremičninska družba d.o.o.

Ravne na Koroškem, Koroška, Slovenija
2390

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj