Hiša - Prodamo - Brezovica, Ljubljana (okolica)

HIŠA, GARAŽA, LESENA HIŠKA IN ZEMLJIŠČE

380.000 € InStock Druge valute
 
Brezovica, Ljubljana (okolica)
ID: 490391005-32
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj (m²)
208,90
Velikost zemljišča (m²)
1.480
Leto gradnje
1976

Št. stranišč:
2
Opis lokacije

Brezovica pri Ljubljani je satelitsko naselje Ljubljane z okoli 3.200 prebivalci (2020), ki leži 5 km jugozahodno od Ljubljane ob glavni cesti proti Kopru. Je središče Občine Brezovica, ki se razteza vse do Rakitne na jugu. Večina prebivalstva se šola in dela v Ljubljani. Zaradi močnega priseljevanja zlasti iz Ljubljane število prebivalstva hitro narašča (zdaj preko 3.200). S prestolnico je mesto povezano z mestno avtobusno linijo LPP-a

Osnovna šola je delovala že od leta 1854, 1957 pa se je iz manjše šole, ki še danes stoji poleg cerkve, preselila na Šolsko ulico. V letih 1962 in 1997 je šola pridobila še dve nadgradnji. Z večjo dogradnjo leta 2010 je bila šola spremenjena v prvo energetsko varčno osnovno šolo v Sloveniji. Poleg šole je postavljen tudi športni presostatični balon, v katerem domuje ljubljanski Odbojkarski klub Duol Olimpija, plezalna stena (poznana tudi kot "brezovška stena"), ter vrtec za predšolske otroke. V Notranjih Goricah stoji tudi podružnica Osnovne Šole Brezovica.

V naselju stojita dve trgovini (Mercator ter Eurospin), prostovoljni gasilski dom, trije avtoservisi, mnogo gostiln in barov. Brezovica ima tudi pošto, dva bencinska servisa ter nekaj rekreacijskih površin. V zadnjih letih se aktivno gradi kanalizacijsko omrežje, saj je zaradi velikega izpusta metana iz greznic bilo močno prizadeto ozračje kraja.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Garaža
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Leonora Valenčič Leonora Valenčič Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.
LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Leonora Valenčič

EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Ljubljana Bežigrad LJ - Bežigrad Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.
LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Leonora Valenčič Leonora Valenčič Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.
LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.
LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000
EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Ljubljana Bežigrad LJ - Bežigrad

Priljubljene nepremičnine

Primerjaj


Zgodovina ogledov

Primerjaj