Gostilna/bar/pub - Oddamo - Maribor, Podravje

Polno opremljen gostinski lokal na Lentu oddamo

1.500 € InStock Druge valute
 
[Mesečno]
Maribor, Podravje
ID: 490321054-146
Skupaj (m²)
87,20
Skupna velikost (m²)
87,20
Leto gradnje
1885

Najem kv. m
1.500,00

Sedanja uporaba:
gostinski lokal
Prihodnja uporaba:
gostinsko prireditvenin lokal

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Kanalizacija
Klima
Plin
Toplotna črpalka
Voda
Center mesta
Dobra logistična povezava
Frekventna lokacija
V bližini javnega transporta
Kuhinja
Opremljeno
Pod - trdi les
Varnostni sistem
Alarmni sistem
Lokacija
Obnovljeno
Varovalni sistem z nadzorom
Stoletna hiša
Zidana z opeko
Jug

Glavni vir ogrevanja

Toplotna črpalka
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.

Maribor, univerzitetno in metropolitsko mesto je drugo največje mesto v Sloveniji. Maribor štejejo med gospodarsko, finančno, upravno, izobraževalno, kulturno, trgovsko in turistično središče severovzhodne Slovenije. Vse to dokazuje, da je bil v letu 2000 Maribor razglašen za Alpsko mesto leta. V letu 2012 mu je pripadla titula Evropska prestolnica kulture in Evropsko splavarsko mesto. Leto kasneje pa je prejel še naslov Evropske prestolnice mladih.

V samem mestu ima sedež druga največja univerza v Sloveniji, Univerza v Mariboru. V mestu imajo sedež tudi nacionalne institucije, kot so Pošta Slovenije, Slovenski podjetniški sklad, Javna agencija Republike Slovenije za energijo in Agencija za železniški promet. V Mariboru najdejo potrošniki tudi svojo strast v Europarku ali Qulandiji. Tukaj pa najdemo tudi trgovine kot so Big Bang, Hervis, Intersport, Interspar, Mercator, Tuš in nenazadnje tudi veriga hitre prehrane McDonalds je našla v Mariboru svoj prostor.

Geografska lega Maribora

Maribor leži na 274,7 m nadmorske višine. Maribor ima zelo ugodno lego, kjer se srečajo pomembne evropske poti. Od reke Drave, Pohorja, Kozjaka in Slovenskimi Goricami, ga obdaja tudi veliko naravnih bogastev.

Potniški promet v Mariboru

V Mariboru je lepo urejen tudi avtobusni mestni promet, tako da iz kateregakoli konca Maribora boste lahko z avtobusom (mestnim prevozom) prišli na drugi konec Maribora.

Ponudba nepremičnin v Mariboru

Kot mesto postaja in je Maribor tudi priljubljen za mlade družine, ter tudi starejše občane. Veliko mladih se odloča o nakupu stanovanja oz. nepremičnine v Mariboru ali njegovi bližnji in širši okolici. Pri iskanju nepremičnine v Mariboru vam bomo v naših pisarnah, ki sta locirani na Glavnem trgu 3 in na Trgu Leona Štuklja 12, z veseljem pomagali in vas tudi seznanili z našo ponudbo nepremičnin. Oglasite se v naši agenciji RE/MAX Avenija Maribor, Nepremičnine Maribor, d.o.o.

Nepremičninski svetovalec
Dika Vranc Dika Vranc Cafova ulica 2
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Dika Vranc Št. licence: 0291802889

EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Avenija, Maribor Maribor Cafova ulica 2
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dika Vranc Dika Vranc Cafova ulica 2
Maribor, Podravje, Slovenija
2000

EUR Slovenija RE/MAX RE/MAX Avenija, Maribor Maribor

Priljubljene nepremičnine

Primerjaj


Zgodovina ogledov

Primerjaj