Stanovanje - Prodamo - Bohinjska Bistrica, Gorenjska


enosobno stanovanje, delno opremljeno,

Bohinjska Bistrica, Gorenjska
ID: 490361001-161
Skupno št. sob:
1
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
60
Leto gradnje
2008
Parkirišča
1

Št. nadstropij
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo enosobno stanovanje v drugem nadstropju, v večstanovanjski stavbi, zgrajeni leta 2008, v novem naselju na obrobju Boh. Bistrice. Stanovanje obsega sobo z možnostjo ureditve dvoetažnega spalnega dela, kuhinjo z izhodom na balkon, kopalnico in shrambo. V kleti k stanovanju pripada večja kletna soba ter souporaba kolesarnice in sušilnice. Stanovanje ima lastno ogrevanje na plin. Stanovanju pripada pokrit garažni boks. Stanovanje obsega 37,0m2 netto stanovanjske površine, balkon 2,6m2, kletna soba 6,56m2 ter pokrito parkirno mesto 13,0m2. Možnost oddajanja v najem ali stalnega bivanja.
Stanovanje se nahaja v bližini avtobusne postaje, trgovine, pošte pokritega kopališča, banke.
Cena110.000,00 EUR

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Opremljeno

Energetska učinkovitost

Datum certifikata:   06/10/2019
Energijska učinkovitost: 72,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Lili Stare - RE/MAX Radovljica
Lili Stare

Lili Stare

RE/MAX Radovljica


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Lili Stare

RE/MAX Radovljica

Kranjska cesta 2
Nepremičninska družba, d.o.o.

Radovljica, Gorenjska, Slovenija
4240

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj