Restavracija - Prodamo - Preddvor, Gorenjska


Prodamo znano in uspešno gostilno v osrčju narave

Preddvor, Gorenjska
ID: 490191103-2
Skupaj m²
844,90
Velikost zemljišča (m²)
2.421
Skupna velikost (m²)
579,90
Leto gradnje
1993
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Preddvoru prodamo gostinski lokal v velikosti 579,9 m2 s spremljajočimi objekti v velikosti 265 m2 (pisarne, hladilnica, skladišča in garaži), zgrajen 1993, adaptiran 2005, z 2421 m2 zemljišča. Odlična investicija!

Dodaten opis:
Na odlični lokaciji v osrčju narave se prodaja znan gostinski lokal, ki lahko znotraj sprejme cca 130 oseb in cca 50 oseb na terasi. Kuhinja je prilagojena omenjenemu številu gostov. Gostišče se nahaja na odlični lokaciji sredi narave s prelepim pogledom na okoliške hribe. Pred lokalom je čudovita terasa, za lokalom pa spremljajoč objekt, kjer so pisarne, hladilnica, skladišče in garaži. Nahaja se v Preddvoru, Srednja Bela, cca 25 minut vožnje iz Ljubljane. Stalnih parkirišč je 30 z možnostjo dodatnega parkiranja. Lokal se prodaja z vso opremo.
Možnost dokupa stanovanjske hiše v izmeri 588 m2 in 3328 m2 zemljišča. Cena 849.000 EUR. Hišo je možno preurediti v več apartmajev ali hotel. Odlična priložnost za investicijo!
Nakup nepremičnine je brez provizije za kupca.
Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača 10 % are, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.
Vabljeni na ogled!
Za več informacij pokličite Marijano Hlebš Radžo: 040 455 526.
Ostalo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani: www.re-max.si.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Internet
Klima
Ogrevanje
Voda
Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Naselje
Pogled na hribe/gorovje
Pogled na planine
Klet/shramba
Opremljeno
Lokacija
Prenovljena
Prvi lastnik
Sodobna
Zidana z opeko
Dovoljeno parkiranje
Parkirišče
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marijana Hlebš Radžo - RE/MAX Ljubljana
Marijana Hlebš Radžo

Marijana Hlebš Radžo

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marijana Hlebš Radžo

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj