Stanovanje - Prodamo - Kranj, Gorenjska


Čudovito staromeščansko 3-sobno stanovanje

Kranj, Gorenjska
Prenovljena
ID: 490191094-5
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
78,40
Leto gradnje
1850

Št. nadstropij
3
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na elitni lokaciji v starem mestnem jedru Kranja, posredujem pri prodaji popolnoma opremljenega in svetlega 3-sobnega stanovanja, v skupni izmeri 78,4 m2, od tega 72,1 m2 uporabne površine.

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju urejene in redno vzdrževane staromeščanske večstanovanjske stavbe, zgrajene leta 1850. Leta 2008 so bila izvedena obsežna obnovitvena dela stavbe, v okviru katere so bila obnovljena fasada, streha, okna, inštalacija in dvigalo. Stanovanje je odlično izolirano, zato so ogrevalni in drugi stroški zelo nizki.

V neposredni bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura in inštitucije, izobraževalne ustanove in trgovine. Stanovanje je le kratko vožnjo oddaljeno od vseh velikih nakupovalnih središč (5 min), ter avtocestnih priključkov Kranj-vzhod in Kranj-zahod, ki omogočata hiter dostop do Ljubljane.

Stanovanje ima naslednje prostore: večja predsoba, hodnik, odprt osrednji dnevno-bivalni prostor, kuhinjo z jedilnico, spalnico, otroško sobo ter prostorno kopalnico-WC. Prostor odlikuje odprt tloris in stilska podoba interierja v staromeščanskem slogu.

Lega omogoča pogled na utrip središča mesta in številne kulturno – zgodovinske znamenitosti.

Stanovanju pripada lastni kletni prostor v izmeri 6,30 m2 in souporaba kolesarnice. Parkiranje je omogočeno na okoliških mestnih parkirnih mestih z dovolilnico, po dogovoru pa je mogoč tudi odkup lastniškega parkirišča v podzemni garažni etaži v neposredni bližini stanovanja.

Leta 2018 je bila izvedena celovita adaptacija stanovanja, z zamenjavo pohištva, vrat in izvedbo pleskarskih del.

Nepremičnina je ZK urejena.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Ne zamudite odlične priložnosti, zato lepo vabljeni na ogled tega prečudovitega stanovanja!

Pri nakupu vam RE/MAX podari gratis zavarovanje stanovanja za eno leto!

Za dodatna vprašanja sem vam z veseljem na voljo.Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Meščansko stanovanje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj