Poslovno-trgovski objekt - Prodamo - Novo mesto, Dolenjska


Poslovni prostor na odlični lokaciji

Novo mesto, Dolenjska
ID: 490191024-415
Skupaj m²
118
Skupna velikost (m²)
118
Leto gradnje
1990
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični frekventni lokaciji, v bližini srednjih šol in fakultet, trgovskega centra in avtobusne postaje, prodamo utečen gostinski lokal, ki neprekinjeno obratuje že več kot 20 let. Lokal se prodaja s celotnim inventarjem. V notranjosti je ločen WC za ženske in moške. Prav tako je urejen manjši prostor za skladišče. K lokalu pripada tudi večja terasa.

Lokal ima vsa potrebna dovoljenja za obratovanje, ZK stanje je urejeno.

Skupaj z gostinskim lokalom ( 70,80m2) in teraso se prodajata še dva poslovna lokala ( skupaj 38,60 m2), ki sta namenjena za dodatno gostinsko ponudbo ( hitra prehrana, pekarna, slaščičarna), trgovino ali frizersko dejavnost Oba lokala sta povezana z gostinskim lokalom.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Robert Kotnik - RE/MAX Ljubljana
Robert Kotnik

Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj