Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 98,77 m2, W RESIDENCES

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
ID: 490191094-50
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
98,77
Leto/Mesec gradnje
2021/10

Št. nadstropij
14
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD, BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO STANOVANJE, 98,77 m2, 11/14, STAVBA W RESIDENCES – V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

W Residences stanovanja (apartmaji) se nahajajo nad prostori W hotela. Lega v neposredni bližini obale reke Save omogoča lahek dostop do Sava Promenade ter najlepše poglede na Beograd.
Posebna izkušnja življenja, ki ponuja neomejene možnosti in posebne ugodnosti za urbane, kreativne ter ambiciozne ljudi, ki cenijo luksuz in udobje. Najvišje udobje je omogočeno tudi z dostopom do privatnih delov stavbe kot so: owner's lounge, dostop do strehe, fitnes centra in bazena. Hišni ljubljenčki so dobrodošli znotraj vseh stanovanjskih in hotelskih prostorov.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda.
Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem
Bazen
Garaža
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj