Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 66,53 m2, BW VERDE

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
ID: 490191094-40
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
66,53
Leto/Mesec gradnje
2022/12
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 66,53 m2, 2/23, STAVBA BW VERDE- V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

BW Verde je 83 metrov visoka stanovanjska stavba, v kateri je 261 elegantnih apartmajev različnih velikosti. Stanovalce in obiskovalce bodo pozdravili v prostorni avli in sprejemnem prostoru, primerno okrašenem v zelenih tonih. V sklop objekta spadajo tudi urejeno skupno dvorišče z otroškim igriščem in prostorom za sprostitev, vrtec, družinska soba, kletno parkirišče v dveh nivojih, shrambe za vsa stanovanja in 24/7 varovanje. Za dodatno udobje so v pritlični etaži trgovine z lastnim zunanjim parkiriščem.

Obkrožen z bujnim zelenjem beograjskega in bristolskega parka, obrežja reke Save ter Save promenade, BW Verde ponuja odlično priložnost za sodobno življenje v osrčju prestolnice. Našteto predstavlja popoln splet za osvoboditev uma in navdahnjenost. Ne glede na to, ali kupujete zase, za investicijo ali oddajanje, lahko posamezniki, pari in družine najdete idealen nov dom med impresivno izbiro stanovanjskih enot od garsonjer, dvo, dve in pol, tri in štiri-sobnih enot različne velikosti, za bolj petične pa je na voljo tudi osupljivo penthouse stanovanje. Vsa stanovanja so premišljeno zasnovana in zagotavljajo najvišjo raven udobja in praktičnosti. Poseben poudarek je na enostavnem dostopu do narave, izjemnih razgledih, ter obilja naravne svetlobe in zračnosti. Vsako stanovanje BW Verde odraža najvišje standarde odličnosti oblikovanja in izvedbe. Obvezen je nakup parkirnega prostora v kletni etaži.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda. Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj