Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 4-SOBNO, 120,82 m2, BW AURORA

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
ID: 490191094-38
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
120,82
Leto/Mesec gradnje
2021/10

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD NA VODI, 4-SOBNO, 120,82 m2, 22/23, STAVBA BW AURORA- V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

Svetloba je simbol čiste lepote, ki prinaša navdušenje in optimizem. Ni nenavadno, da se nova stavba znotraj Beograda na vodi imenuje Aurora, saj svojim prebivalcem razkriva sončno stran življenja. Široka okna zagotavljajo veliko dnevne svetlobe v vsak kotiček udobnih stanovanj. Številne ugodnosti, kot so zasebna garaža, vrtec, notranja in zunanja igrišča in še veliko več, vam bodo zagotovile kakovostno in udobno življenje.

BW Aurora je stanovanjska stavba v območju Beograda na vodi, poleg BW parka in v bližini Save Promenade, BW Galerije in Kule Beograd. Stavba je obdana z bujnim zelenjem, gleda proti bulvaru in staremu mestnemu jedru ter ponuja nemoten pogled na park. BW Aurora obsega 244 bivalnih enot, v 23 nadstropjih. Razlikujejo se po velikosti - od garsonjere do trisobnih stanovanj. Vsa stanovanja imajo balkon z neposrednim dostopom iz dnevne sobe. Velika okna omogočajo obilo dnevne svetlobe. Trgovine, kavarne in restavracije se nahajajo v večji pritlični etaži, ki se razširja tudi okrog stavbe. Obvezen je nakup parkirnega prostora v kletni etaži.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda. Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem
Garaža
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj