Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 86,67 m2, BW ARCADIA

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
ID: 490191094-28
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
86,67
Leto/Mesec gradnje
2021/07
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 86,67 m2, 20/23, STAVBA BW ARCADIA - V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

BW Arcadia ima vse značilnosti sanjskega doma. Čudovita in svetla stanovanja predstavljajo idealno priložnost za posameznike kot tudi družine, z mirno, zeleno okolico in mnogimi rekreacijskimi površinami, dodatno udobje pa prinašajo trgovine, gostinski lokali, restavracije in prizorišča za zabavo in sprostitev. Kot stanovalec boste imeli na razpolago vse, kar zahteva sodobno bivanje, vključno s podzemno garažo in zasebno shrambo, 24-urnim varovanjem, zunanjim parkom z otroškim igriščem in še mnogo več. Vsako stanovanje v stavbi BW Arcadia dosega najvišje standarde modernega stanovanja, z uporabo vrhunskih materialov v vseh prostorih. Obvezen je nakup parkirnega prostora v kletni etaži.

BW Arcadia se nahaja v samem osrčju Beograda na vodi, v prvi vzporedni ulici ob Savi Promenadi (sprehajališče s tremi vrstami drevoreda, sprehajalnimi in kolesarskimi stezami) in le nekaj korakov od BW Parka. BW Arcadia je na eni izmed najbolje prometno povezanih lokacij v Beogradu. Omogoča dostop do renoviranega mosta preko reke Save in mosta Gazela, ki nudi enostaven dostop v in iz mesta, preko mednarodne avtoceste E-75.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda. Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Opremljeno
Varnostni sistem
Garaža
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj