Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 79,45 m2, BW VISTA

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
ID: 490191094-20
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
79,45

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 79,45 m2, 22/23, STAVBA BW VISTA

Čiste in preproste linije BW Vista se harmonično ujemajo z okolico. Njegova udobna in elegantna stanovanja so namenjena ljudem, ki iščejo pametne naložbe, pa tudi bivanju svetovnega razreda. BW Vista se nahaja v bližini Save Promenade, priljubljene destinacije za sprostitev in rekreacijo. Nekaj minut hoje od BW Vista je Savamala, cvetoče središče beograjske ustvarjalne scene.

BW Vista ponuja udobje bivanja za vse. Vrtec znotraj kompleksa je izjemna prednost za mlade družine. Mladi podjetniki se bodo zanimali za manjša stanovanja, medtem ko bodo vsi prebivalci uživali v različnih prodajnih mestih, restavracijah in kavarnah, ki se nahajajo v pritličju. Eleganten lobi sprejema prebivalce in goste v 82 metrov visoki stanovanjski zgradbi. Vsi apartmaji imajo balkone, panoramska okna pa zagotavljajo spektakularen pogled. Apartmaji BW Vista ustrezajo najvišjim standardom funkcionalnosti in modernega dizajna. Minimalistične oblike in kakovostni materiali oblikujejo najpomembnejše mesto na svetu - vaš dom. Obvezen je nakup parkirnega prostora v kletni etaži.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda. Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem
Garaža
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Anže Grčar - RE/MAX Ljubljana
Anže Grčar

Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Anže Grčar

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj