Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 4-SOBNO, 171,55 m2, SIMFONIJA2

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
Na voljo bo: 30/10/2022
ID: 490191045-59
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
171,55
Leto/Mesec gradnje
2022/10

Št. nadstropij
14
Nadstropje
10+
Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD, BEOGRAD NA VODI, 4-SOBNO STANOVANJE, DUPLEX, 171,55 m2, 14/14, STAVBA SIMFONIJA2 – V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

Dva stolpa BW Simfonija sta nameščena v drugi vrsti stavb ob reki, tik za W Beogradom. Stolpi uživajo okrepljeno naravno svetlobo in povečujejo pogled na reko, mesto, trdnjavo Kalemegdan, park Bristol in Kula Beograd. Prebivalci BW Simfonije bodo imeli koristi od ugodnosti, varnosti in enostavnega dostopa do skupnega dvostopenjskega parkirnega prostora. Ostali objekti na kraju samem vključujejo urejen skupni vrt z otroškim igriščem, osebne odlagalne enote za vse apartmaje in varstvo 24/7. Za dodatno udobje in vse dnevne potrebe bo v pritličju tudi prodajalna z lastnim zunanjim parkiriščem. V BW Metropolitan, ki stoji v sosednji hiši, je vrtec, najbližja šola pa je oddaljena le 300 metrov. BW Simfonija ponuja rezidenčne enote, zasnovane za široko paleto potreb. Studio in enosobni apartmaji bodo idealni za posameznike in mlade pare brez otrok, pa tudi za vlagatelje, ki iščejo varen donos. Za tiste, ki potrebujejo bolj širok življenjski prostor, kot so družine z otroki, BW Simfonija ponuja funkcionalne dvo- in trosobne enote, pa tudi vrhunske štirisobne duplex enote. Obvezen je nakup parkirnega prostora v kletni etaži.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda.
Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Varnostni sistem
Garaža

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Vlado Babič - RE/MAX Ljubljana
Vlado Babič

Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj