Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO, 87,56 m2, 10/24, AQUA

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
Na voljo bo: 15/10/2021
ID: 490191045-40
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
87,56
Leto/Mesec gradnje
2021/10

Št. nadstropij
24
Nadstropje
10+
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD, BEOGRAD NA VODI, 3-SOBNO STANOVANJE, 87,56 m2, 10/24, STAVBA AQUA – V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

Naj vas navdihne bližina reke.
Če iščete stanovanjski prostor, kjer se stikata mestni način življenja in mir ki ga ponuja bližina reke, potem je BW Aqua prava izbira.
Stavba BW Aqua na skupaj 24 nadstropji ponuja 248 različnih stanovanj, kot so garsonjere za naložbo, enosobna in dvosobna stanovanja idealna za začetek družinskega življenja, ter večja luksuzna stanovanja namenjena za življenje kot na sliki!
Obvezen je nakup parkirnega prostora v kletni etaži.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda.
Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Varnostni sistem
Garaža
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Vlado Babič - RE/MAX Ljubljana
Vlado Babič

Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj