Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 2-SOBNO, 65,25 m2, W RESIDENCES

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
Na voljo bo: 15/10/2021
ID: 490191045-32
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
65,25
Leto/Mesec gradnje
2021/10

Št. nadstropij
14
Nadstropje
9
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD, BEOGRAD NA VODI, 2-SOBNO STANOVANJE, 65,25 m2, 9/14, STAVBA W RESIDENCES – V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

W Residences stanovanja (apartmaji) nahajajo se nad prostori W hotela, in celotna stavba na obali reke Save z neposrednim dostopom do Sava Promenade ter najlepšim pogledom na Beograd.
Posebna izkušnja življenja, ki ponuja neomejene možnosti in posebne ugodnosti za urbane, kreativne ter ambiciozne ljudi, ki cenijo luksuz in udobje.
Poseben dostop do privatnih delov stavbe kot so: owner's lounge, dostop do strehe, fitnes centra in bazena.
Hišni ljubljenčki so dobrodošli znotraj vseh stanovanjskih in hotelskih prostorih.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda.
Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem
Bazen
Garaža
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Vlado Babič - RE/MAX Ljubljana
Vlado Babič

Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj