Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 2-SOBNO, 73,93 m2, KULA BEOGRAD

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
Na voljo bo: 15/10/2021
ID: 490191045-23
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
73,93
Leto/Mesec gradnje
2021/10

Št. nadstropij
42
Nadstropje
10+
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD NA VODI, 2-SOBNO, 73,93 m2, 25/42, STAVBA KULA BEOGRAD - V IZGRADNJI, PLAČILO PO OBROKIH

Kula Beograd je nova stolpnica v osrčju območja Beograda na vodi in nedvomno predstavlja novo znamenitost Beograda. Visoka je 168 metrov in ima 42 nadstropij. St. Regis Belgrade, ki se nahaja v novi stolpnici, ponuja privilegirano življenjsko izkušnjo v vsaki od svojih 220 luksuznih rezidenc, ki gledajo na reko Savo in trdnjavo Kalemegdan. St. Regis Belgrade in luksizna stanovanja - The Residences v St. Regis Belgrade sta oddaljena le 15 minut vožnje do letališča, cca 2 km do novega poslovnega središča in nedaleč stran od starega mestnega jedra. Stanovanja v St. Regis Belgrade so izvrstna in izpopolnjena v vseh podrobnostih. Stanovanja imajo visoko raven funkcionalnosti in predstavljajo varno zatočišče za vse tiste, ki preživljajo dan v dinamičnem mestu. Pozlačena vrata omogočajo dostop do zasebnih stanovanj (The Residences), znotraj St. Regis Belgrade. Od 14. nadstropja dalje so stanovanja dobro opremljena za sodobno življenje z zasebnim vhodom in vratarjem podjetja St. Regis. Stanovalci se lahko pripeljejo z avtomobilom in nato dostopajo preko spodnje vstopne avle - pomanjšane različice vstopne avle v pritličju. Avlo v kleti krasijo stenske obloge iz svetlo sivega (oz. srebrnega) lesa in abstraktnim vzorcem, vrezanim v kovino. Obvezen je nakup parkirnega prostora v kletni etaži.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda.
Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželjena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem
Bazen
Garaža
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Vlado Babič - RE/MAX Ljubljana
Vlado Babič

Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj