Stanovanje - Prodamo - Beograd, Centralna Srbija


BEOGRAD NA VODI, 2-SOBNO, 71,60 m2, TERRACES

Beograd na vodi - Beograd, Centralna Srbija
Na voljo bo: 30/04/2022
ID: 490191045-15
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
71,60
Leto/Mesec gradnje
2022/04

Nadstropje
1
Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
BEOGRAD, BEOGRAD NA VODI, 2-SOBNO STANOVANJE, 71,60 m2, STAVBA TERRACES - V IZGRADNJI

Vsaka značilnost te zgradbe je skrbno zasnovana tako, da omogoča enostavno življenje - notranji bazen in telovadnica s steklenimi stenami, prostor za jogo in rečni ponton tik pred vhodom v BW Terraces. Edinstvene terase s fenomenalnim panoramskim razgledom bodo resnično začutile, da je vaše okolje del vašega doma - na desnem bregu reke Save, tik ob Beogradu Kula in nedaleč od galerije Beograd, največje nakupovalne destinacije v regiji.

Beograd na vodi je novi projekt urbane prenove Beograda, vreden 3 milijarde dolarjev, ki ga je razvilo podjetje Eagle Hills. Projekt obsega milijon kvadratnih metrov prvorazrednega zemljišča ob reki Savi, skupne zazidalne površine 1,8 milijona kvadratnih metrov. Beograd na vodi prinaša transformacijo tega območja mesta ob upoštevanju načel trajnostnega razvoja, z ustvarjanjem novih javnih prostorov, uvajanjem prednosti za pešce in prinašanja kulturnih vsebin v osrčje Beograda.
Novo urbano jedro, ki tukaj nastaja, bo postalo poslovno, trgovinsko, kulturno, in zabavno-rekreacijsko središče. To bo postala najbolj zaželjena destinacija v regiji.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Varnostni sistem
Garaža
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Vlado Babič - RE/MAX Ljubljana
Vlado Babič

Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Vlado Babič

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj