Nepremičninski posredniki!

Čutite, da vas delo nepremičninske posrednice oziroma posrednika privlači? Ste si vedno želeli biti sam svoj gospodar, neodvisni in samostojni? Se niste upali odločiti za poslovno spremembo, ker ste se bali, da ne bi zmogli sami? Zakaj ne bi postali del mreže, ki je številka 1 na področju nepremičnin? Našli ste pravega partnerja, ki vam bo omogočil vstop v vaš sanjsko poklicno pot!

Podajte se z nami v uspešno prihodnost kot nepremičninski posrednik!

RE/MAX išče ljudi, ki so ambiciozni, si zastavljajo visoke cilje in so pripravljeni te cilje tudi doseči.

Odlikuje jih:
- vizija o samostojnosti in samoodločanju,
- zagnanost in odločnost, da svojo vizijo uresničijo,
- zavzetost in potrpežljivost pri doseganju svojih ciljev,
- sposobnost empatije in razumevanja želja in potreb svojih partnerjev in strank,
- zahteva po visoko etičnih in moralnih medosebnih odnosov,
- zahteva po visoki kakovosti  lastnih storitev,
- veselje in pozitiven odnos do izzivov in osebne rasti.
Če to drži za VAS, ste na pravem mestu. Vabimo, da se pogovorimo  o VAŠI karieri!Pri RE/MAX-u smo razvili posebne metode in poseben pristop k izobraževanju vsakega bodočega sodelavca. Če želite postati lastnik nepremičninske agencije ali nepremičninski posrednik, imate sedaj priložnost, da to udejanite. RE/MAX vam omogoča prvovrstno izobraževanje in usposabljanje.
Izobraževalni programi RE/MAX so razviti z namenom, da vsem, ki jih to delo zanima, ponudimo priložnost, da osvojijo temeljne osnove dela nepremičninskega posrednika z vsemi pomembnimi informacijami, ki jih potrebujejo za uspešno poslovno pot.
Vstop v svet nepremičnin še nikoli ni bil tako idealen!  Ali poznate še kakšno poslovno področje, ki ima tako visok potencial rasti?

Ravno koncept izobraževanja je omogočil RE/MAX sistemu, da postane najproduktivnejša organizacija, ki je kdaj koli obstajala na področju nepremičninskega posredovanja. Naši posredniki imajo v povprečju več izkušenj in prodajo več nepremičnin kot ostali nepremičninski posredniki. Spodbujamo jih, da nenehno izpopolnjujejo svoje veščine in znanje in da pri svojem delu vedno upoštevajo želje svojih strank in se prilagajajo njihovim potrebam.