Oddaja nepremičnin


Nasveti pri oddaji


Preden začnete z oddajanjem vaše nepremičnine je dobro, da vam nepremičninski svetovalec, ki dobro pozna stanje na trgu, pomaga pri določitvi mesečne najemnine.

Priprava nepremičnine na oglede
Preden začnete z oglaševanjem je dobro, da dobro pripravite nepremičnine na ogledel potencialnih najemnikov in povečate privlačnost nepremičnine kolikor lahko. Pri tem vam lahko svetuje vaš nepremičninski svetovalec.

Pogodba o posredovanju
Ko se odločite za nepremičninskega svetovalca vas bo ta seznanil s pogoji sodelovanja in vam predstavil pogodbo o posredovanju in RE/MAX agencijo, ki jo svetovalec predstavlja.

Priprava predstavitve vaše nepremičnine
Vaš svetovalec bo pripravil predstavitev vaše nepremičnine za promocijo in za delo s potencialnimi najemojemalci. Predstavitev vsebuje splošne in tehnične informacij o vaši nepremičnini, fotografije, izgled in druge informacije, pomembne za potencialne najemnike

Vstavljanje nepremičnine v sistem
V zelo kratkem času od podpisa pogodbe o posredovanju bo ta predstavitev vnesena v RE/MAX sistem in v druge pomembne iskalnike. Isti trenutek je vnesena v sistem, ki omogoča avtomatsko iskanje najemnikov, ki so že v naši bazi po celotni Sloveniji in Evropi, katerim bo tudi poslana preko elektronske pošte.

Promocija nepremičnine
Zelo pomemben del je promocija nepremičnine. Bolj je vaša nepremičnina nestandarddna, bolj ima lahko raznolik marketing.

Ogledi vaše nepremičnine
Vaš nepremičninski svetovalec bo že pred ogledi izbral tiste potencijalne najemnike, ki so najprimernejši kandidati za najemnike vaše nepremičnine, na podlagi njihovih iskalnih kriterijev in finančnih zmožnosti. Prav to vam prihrani vaš čas in vašo zasebnost.

Najemna pogodba
Vaš nepremičninski svetovalec vam bo pomagal, da bo najemna pogodba pripravljena v skladu z zakoni in pod pogoji, ki so sprejemljivi obem pogodbenim strankam.

Prevzem nepremičnine za najem
Vaš nepremičninski svetovalec vas bo vodil skozi prevzem nepremičninet po protokolu, ki je pri prevzemu potreben.Kontaktirajte nas in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na vaše vprašanje in povpraševanje.