Novice, dogodki in sponzorstva

2013, 2012, 2011, 2010, 2009

 

 

Letni sestanek RE/MAX članov v mesecu maju 2013

Maja smo se ponovno srečali v Ljubljani na letnem sestanku RE/MAX članov mreže.
Poleg predstavitev novosti v mreži in novih orodij za lažje delo posrednikov je tematiko dopolnjevalo tudi deljenje izkušenj nepremičninskih posrednikov ter motivacijska delavnica, kjer smo si zadali cilje, tako osebne kot poslovne, ki jim bomo skupaj sledili. Preberi več...

 

25. april 2013 - Otvoritev agencije RE/MAX Premium v Celju

Maja 2013 je potekala otvoritev nove agencije v Celju, ki jo lahko obiščete na Prešernovi ulici 18.

Agencijo so otvorili predsednik uprave banke Celje, gospod magister Dušan Drofenik in regionalni direktor RE/MAX Slovenija, gospod magister Igor Horvat ter gospa podžupanja MO Celje, magistra Darja Turk. Preberi več....


Otvoritev Premium Celje
Otvoritev Premium Celje

Otvoritev Premium CeljeMobilna spletna stran RE/MAX Slovenija je online

Obveščamo vas, da je Mobilna spletna stran RE/MAX Slovenija ugledala luč LCD zaslonov mobilnih naprav. Od sedaj naprej boste tako vi, kakor tudi vaše obstoječe in potencialne stranke lažje in pregledneje dostopale do vsebin, ki se nahajajo na spletni strani www.re-max.si. S tem ciljamo predvsem na bazo nepremičnin, ki so v naši ponudbi. Prav tako je mobilnim napravam prilagojen mobilni iskalnik na tej spletni strani.... Preberi več... 

RE/MAX praznuje 40 let svoje zgodovine v svetu nepremičnin

Globalni vodja v svetu nepremičnin praznuje obletnico še uspešnejši tudi v Sloveniji


RE/MAX
praznuje 40 let svoje zgodovine v svetu nepremičnin z zavidljivo rastjo in uspehom v času, ko se komaj začenja okrevanje svetovnega nepremičninskega trga.

V času, ko se nepremičninski trg trudi premagovati izzive, RE/MAX nadaljuje svojo pot kot vodilni po tržnem deležu, produktivnosti in mednarodnem razvoju. Po ustanovitvi podjetja zakoncev Liniger, januarja leta 1973, je podjetje v štirih desetletjih pridobilo nešteto dosežkov.... Preberi več...

 

2012

 

Sestanek RE/MAX članov in podelitev priznanja najboljšemu posredniku v letu 2012

16. novembra je v Portorožu potekal sestanek RE/MAX članov. Na sestanku, z izobraževalno vsebino, smo največ časa namenili tematiki, kako učinkoviteje zastavimo svoje delo tako, da bodo stranke čim bolj zadovoljne z našo storitvijo ter kako profesionalno delati s kupci s pomočjo uporabe orodij, ki jih nudi RE/MAX informacijska tehnologija.

Podelili smo tudi nagrado najboljšemu posredniku... Preberi več...


 

RE/MAX zlati sponzor na posvetu Poslovanje z nepremičninami

V času od 15. do 16. novembra 2012 smo bili ponovno prisotni kot zlati sponzor že tradicionalnega posveta Poslovanje z nepremičninami, ki je potekal na slovenski obali, natančneje v Portorožu.

Namen sodelovanja na največjem in najpomembnejšem dogodku s področja nepremičnin pri nas, je bila priložnost za poslovno in družabno srečanje z vsemi akterji nepremičninskega trga. RE/MAX pa je letos prvič na dogodku sodeloval kot zlati sponzor. Preberi več...


 

Koraki za korakce - 5. tradicionalni dobrodelni pohod

29. septembra smo skupaj zakorakali v dobrodelne namene na letos že 5. tradicionalnem dobrodelnem pohodu Koraki za korakce. Z zbranimi sredstvi se bodo opremile gibalnice osnovnim šolam v Mariboru, varstvu dr. Marijana Borštnarja Dornava pa se bodo nakupili terapevtski pripomočki.

 

4. evropska RE/MAX konvencija

Letošnja že 4. evropska RE/MAX konvencija, ki je potekala septembra na Dunaju, je združila skoraj 700 nepremičninarjev iz cele Evrope, imeli pa smo tudi obiskovalce iz Kanade in Amerike. Udeležili so se je člani regionalnih pisarn, vodje agencij ter nepremičninski posredniki, ki so uživali v družbi najboljših svetovnih govorcev iz sveta nepremičnin. Tudi člani RE/MAX Slovenije smo polni pozitivnih vtisov odnesli domov veliko novih idej, napotkov ter primerov dobre prakse, seveda pa ni manjkalo zabave in druženja.

Poglejte si še ostale fotografije ->

 

RE/MAX odprl svoja vrata tudi v Ravnah na Koroškem in v Radovljici, na Gorenjskem

Z veseljem vas obveščamo, da lahko od letošnje jeseni obiščete RE/MAX agencijo v Ravnah na Koroškem in v Radovljici. Uradna otvoritev bo potekala 11. oktobra. Vljudno vabljeni!

Kliknite za več informacij in kontaktnih podatkih.

 

Druženje RE/MAX članov iz Slovenije in Hrvaške

Tako kot je koristna avtocesta proti Splitu zaradi hitrega dostopa do morja, toliko je škoda, da zaradi nje obidemo nekaj najlepših koncev Hrvaške. Mi smo imeli priložnost, da si ogledamo enega izmed teh, saj so naši kolegi iz Hrvaške letos pripravili druženje RE/MAX članov v čudoviti Gacki dolini.

 

RE/MAX sponzor kvalifikacijskih tekem 2012

RE/MAX kot družbeno odgovorno podjetje podpira različne športnike tudi letos. Smo ponosni sponzorji 20-22 evropskih nogometnih kvalifikacijskih tekem za svetovni pokal 2014 (Qualifiers 2014 program). Skupaj smo navijali že septembra v Stožicah na tekmi Slovenija-Švica, čaka pa nas še več zanimivih tekem.

 

Nova globalna internetna stran povezuje kupce in prodajalce iz celega sveta

Tudi nepremičninski trg postaja globalen in kupci ne iščejo več nepremičnin samo v svojem okolju, temveč tudi po svetu. Zato smo v RE/MAX-u razvili spletno stran www.global.remax.com, kjer lahko kupci v 32 jezikih, vključno v slovenskem, iščejo nepremičnine iz 70-ih držav po svetu. Obiskovalci lahko tudi preverijo cene v 31-ih različnih valutah in pridejo do zadnjih nepremičninskih novic in dogodkov. Do danes nobena konkurenčna spletna stran do zdaj ni uspela narediti takšne baze podatkov.

 

Nove države, priključene RE/MAX mreži

RE/MAX-u zaupajo v državah po vsem svetu. Nove države, ki so se letos priključile mreži so Kitajska, Egipt, Maroko, Tajska in Filipini.

 

2011

 

Prednovoletno druženje članov RE/MAX Slovenije

V Klubu 300 v Ljubljani, se je 1.12.2011 odvilo že tradicionalno srečanje vseh članov RE/MAX Slovenija. RE/MAX-ovci so srečanje pričeli s pregledom leta, ki se zaključuje in predstavitvijo načrtov za prihajajoče leto. Poseben trenutek je bila podelitev nagrad najboljšim v letu 2011, tako agencijam kot njihovim posrednikom. Nato je sledilo skupno kosilo, zatem pa dogodek, ki se je že težko pričakoval. Vsi člani so se namreč v ekipah med seboj pomerili v RE/MAX Slovenija Bowling open 2011 ter se potegovali za naziv najboljših. Več o dogodku...  

 

 

RE/MAX zlati sponzor na posvetu Poslovanje z nepremičninami

V času od 17. do 18. novembra 2011 se je nepremičninska družba RE/MAX Slovenija v velikem številu udeležila že tradicionalnega posveta Poslovanje z nepremičninami, ki je potekal na slovenski obali, natančneje v Portorožu. Namen sodelovanja na največjem in najpomembnejšem dogodku s področja nepremičnin pri nas, je bila priložnost za poslovno in družabno srečanje z vsemi akterji nepremičninskega trga. RE/MAX pa je letos prvič na dogodku sodeloval kot zlati sponzor. Več o tem... 

 

22. tradicionalni posvet Poslovanje z nepremičninami

V drugi polovici meseca novembra se bodo RE/MAX-ovi nepremičninski posredniki in vodje agencij podali v Portorož, kjer bo 17. in 18.11. potekal posvet Poslovanje z nepremičninami. Kot zlati sponzor bodo tako s svojo prisotnostjo prispevali k še večji prepoznavnosti blagovne znamke RE/MAX.

 

Velika obiskanost dogodka RE/MAX European Convention

Letošnja že 3. evropska konvencija, ki je potekala od 14. do 16. septembra na Dunaju, je bila velik uspeh. Udeležili so se je vodje agencij, nepremičninski posredniki, poslovni partnerji iz celotne Evrope ter vsi, ki so kakorkoli povezani s področjem posredovanja nepremičnin. Prisotni so bili tudi člani RE/MAX Slovenije, ki so polni pozitivnih vtisov domov odnesli veliko novih idej, napotkov ter primerov dobre prakse. V nadaljevanju nekaj foto-utrinkov iz konvencije.

 

Utrinki iz dobrodelnega pohoda Koraki za korakce, ki smo se ga udeležili tudi RE/MAX-ovci.

  

http://www.korakizakorakce.si

 

4. dobrodelni pohod KORAKI ZA KORAKCE

RE/MAX pomaga mnogim dobrodelnim organizacijam po vsem svetu. V Sloveniji smo izbrali združenje Koraki za korakce zato, ker si tudi mi želimo vračati dobro v lokalno okolje in tako pomagati pomoči potrebnim, da njihovi koraki postanejo lahkotnejši. 


Zato vas vabimo, da se nam PRIDRUŽITE!
Dobrodelno združenje KORAKI ZA KORAKCE organizira v soboto, 24. septembra 2011 ob 11.00 uri v Mariboru, na Trgu svobode 4. dobrodelni pohod KORAKI ZA KORAKCE!

Na rekreativno zabavnem druženju na pohodu po mariborskih ulicah in Mestnem parku boste udeleženci podarili svoje korake za:
OŠ Borcev za severno mejo Maribor,
OŠ Bratov Polančičev Maribor in
društvu Debra, ki pomaga otrokom, ki jih je prizadela prirojena kožna bolezen bulozna epidermoliza (Epidermolysis Bullosa - EB).

Imeti bulozno epidermolizo pomeni imeti kožo krhko in ranljivo kot metuljevo krilo.

Prijave : eno uro pred prireditvijo, 24. septembra 2011 od 9. 30 ure naprej na Grajskem trgu v Mariboru ali na http://www.korakizakorakce.si

 

Uspešno izveden izobraževalni dogodek RE/MAX Kariera nepremičninskega posrednika

V prostorih regionalne pisarne na Ptuju se je ravnokar uspešno končal paket izobraževanj RE/MAX Kariera nepremičninskega posrednika. Udeleženci so tekom srečanj bolje spoznali sistem RE/MAX-a, se seznanili s tehnologijo, ki jo uporabljajo pri svojem delu, predvsem pa so si nadgradili svoja znanja in si pridobili spretnosti na področju posredovanja nepremičnin. Ob zaključku izobraževanja so prejeli certifikat RE/MAX Slovenije o uspešno opravljenem usposabljanju. 

 

Aktualni izobraževalni dogodki RE/MAX Slovenija

13. oktober: RE/MAX in TI ter RE/MAX informacijska tehnologija
20. oktober: Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera
27. oktober: Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera
3. november: Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera
10. november: Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera 

 

RE/MAX sponzor tekme SLOVENIJA - ESTONIJA / Stožice, Ljubljana

Slovenska reprezentanca se že zavzeto pripravlja na nadaljevanje kvalifikacij za UEFA EURO 2012. Po gostovanju naših reprezentantov v Belgiji, se bodo fantje ponovno pomerili na domačih tleh v Centru Stožice in sicer 2. septembra 2011, ko bodo zaigrali z reprezentanco Estonije. Tudi na tej tekmi se bo RE/MAX predstavil kot eden izmed glavnih sponzorjev in tako podpiral nogometaše pri boju za uvrstitev naprej. 

 

3. redni sestanek vodij RE/MAX agencij

V petek, 23.9.2011 je v prostorih Območne zbornice Ljubljana potekal 3. letošnji redni razvojni sestanek vodij RE/MAX agencij. Teme pogovora so bile pregled novih aktivnosti za 2011 in 2012, predstavitev RE/MAX-a na posvetu Poslovanje z nepremičninami v novembru 2011, sponzorstvo RE/MAX-a na kvalifikacijskih tekmah v nogometu za UEFA EURO 2012, RE/MAX Tehnologija, ključ za uspeh, prav tako pa so se vodje pogovorili še o aktualnih izzivih razvoja svojih agencij.

 

V septembru 2011 3. evropsko srečanje RE/MAX European Convention

RE/MAX Europe bo v času od 14. do 16. septembra gostil evropsko konvencijo, na katero so vabljeni nepremičninarji iz vse Evrope. Na srečanju, ki bo letos potekala že tretjič, se bodo srečali nepremičninski posredniki, vodje agencij, poslovni partnerji ter mnogi drugi, ki delajo na področju nepremičnin. Gre za izjemno priložnost, da si med seboj izmenjajo izkušnje in primere dobre prakse, se pogovorijo o aktualnih trendih tako v evropskem kot globalnem nepremičninskem svetu ter izpopolnijo svoje znanje na predavanjih svetovno znanih govorcev s področja posredovanja. RE/MAX Europe združuje 35 evropskih trgov, tudi slovenskega, kjer RE/MAX Slovenija predstavlja največjo tovrstno poslovno organizacijo. 

 

 

Izobraževalni dogodek RE/MAX Kariera nepremičninskega posrednika

V mesecu maju in juniju smo na Ptuju in v Ljubljani izvedli paket izobraževanj RE/MAX Kariera nepremičninskega posrednika. Paket vključuje 3 sklope izobraževalnih programov in sicer predstavitveni program RE/MAX in Ti, izobraževanje na področju tehnologije, RE/MAX Informacijska tehnologija ter Vaša RE/MAX Kariera, program, ki služi kot nadgradnja osnovnega znanja in pridobitev spretnosti, ki jih uporabljajo nepremičninski posredniki pri REMAX-u. Udeleženci so si pridobili certifikat RE/MAX Slovenije o uspešno opravljenem usposabljanju.  

 

Otvoritev nove lokacije agencije RE/MAX Obala v Kopru ter srečanje s kolegi iz Hrvaške

RE/MAX-ovi posredniki iz Slovenije in Hrvaške utrjujejo sodelovanje

Na slovenski obali se vedno nekaj dogaja. 1. julija 2011 je agencija RE/MAX Obala otvorila vrata nove lokacije v Kopru. Ob tej priložnosti je potekalo tudi srečanje vseh RE/MAX članov, tako iz Slovenije kot sosednje Hrvaške z namenom, da se še bolje spoznajo in tako utrdijo sodelovanje med RE/MAX-ovimi posredniki Slovenije in Hrvaške. Sodelovanje med posredniki je ključnega pomena, da lahko stranke varno kupijo ali prodajo nepremičnino tudi izven meja. Del srečanja je potekal na ribiški barki, s katero so se RE/MAX-ovci odpravili na kratko križarjenje ob slovenski obali.

 

Vabimo vas na BREZPAČNI SEMINAR: Gradnja, nakup ter prodaja zelene nizkoenergijske ali pasivne hiše

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnega seminarja na temo Gradnja, nakup ter prodaja zelene nizkoenergijske ali pasivne hiše. Seminar bo v torek, 19.4.2011 ob 17. uri v prostorih RE/MAX Slovenija, na Vinarskem trgu 2 v Ptuju.

Vsebina seminarja:
1. Osnovna predstavitev prednosti nizkoenergijske (NEH) in pasivne gradnje (PH) in kaj pridobimo če se odločimo za tako gradnjo
2. Predstavitev razlik med zelo dobro varčno hišo in pasivno hišo
3. Na kaj vse moramo paziti pri načrtovanju in gradnji takšne hiše
4. Predstavitev spodbud Eko sklada j.s. za gradnjo NEH in PH
5. Predstavitev glavnega partnerja pri organizaciji seminarja
6. Kako vam lahko Remax Zelena agencija pomaga pri nakupu ali prodaji zelenih nepremičnin

PRIJAVA
Prosimo vas, da se še danes prijavite, tako da nam pošljete elektronsko pošto na naslov: adm@remax-nepremicnine.net in si tako zagotovite svoj prostor na seminarju. Seminar bo potekal v prostorih RE/MAX Slovenija na Vinarskem trgu 2 na Ptuju in bo trajal predvidoma do 19.30. ure.

 

RE/MAX sponzor kvalifikacijskih tekem za evropsko prvenstvo 2012 v Stožicah

RE/MAX kot družbeno odgovorno podjetje podpira različne športnike tudi letos. Tako je RE/MAX 25. marca 2011 bil eden izmed sponzorjev na nogometni tekmi Slovenija:Italija na stadionu Stožice.RE/MAX Nepremičnine na sejmu Proprio 2011

Na gospodarskem razstavišču v Ljubljani je 23. in 24.3.2011 potekal 2. mednarodni sejem nepremičnin in investicij Proprio. Na sejmu se je s svojo stojnico predstavil tudi RE/MAX. Cilj je bil predstaviti obiskovalcem veliko ponudbo nepremičnin ter različnih storitev, ki jih nudi RE/MAX, povečati prepoznavnost blagovne znamke RE/MAX-a v Sloveniji ter posameznih lokalnih agencij in povečati možnosti pridobivanja novih projektov in strank. Sejem ponuja relevantne informacije s področja nakupa, prodaje, najema, obnove in zavarovanja nepremičnine.

 

2. redni sestanek vodij RE/MAX agencij

V četrtek, 17.3.2011 je na sedežu regionalne pisarne RE/MAX Slovenija potekal 2. letošnji redni razvojni sestanek vodij RE/MAX agencij. Tema pogovora so bili predstavitev RE/MAX-a na sejmu nepremičnin Proprio, sponzorstvo RE/MAX-a na kvalifikacijskih tekmah v nogometu za UEFA EURO 2012, prav tako pa so se vodje pogovorili tudi o drugih aktualnih temah razvoja svojih agencij.  

 

Kranjska Gora 2011 - RE/MAX Nepremičnine Slovenija

 

Nova agencija v Mozirju – RE/MAX Vemo

RE/MAX-ova družina v Sloveniji se veča! Na Savinjskem je odslej kupcem in prodajalcem ter vsem, ki potrebujejo pomoč in svetovanje na področju posredovanja nepremičnin, na voljo RE/MAX-ova agencija po imenu RE/MAX Vemo.  

 

Izobraževalni dogodek Vaša RE/MAX kariera

 

V januarju in februarju 2011 smo na sedežu regionalne pisarne izvedli izobraževanje VAŠA RE/MAX KARIERA, ki je namenjeno nepremičninskim posrednicam/posrednikom, ki že delujejo oz. se pripravljajo za delo v RE/MAX agenciji. Z licenčnim programom VAŠA RE/MAX KARIERA so posredniki nadgradili svoje osnovno znanje in si pridobili spretnosti, preizkušene in uspešno uveljavljene v posebnostih evropskega trga nepremičnin.

 

RE/MAX kot sponzor tekem v Wengnu!

 

Odlična medijska prisotnost RE/MAX-a v slovenskih medijih ...RTV SLO, VEČER, DELO, DNEVNIK, DELO, ... ter spletnih medijih, ki jih zaznamoval smučarski dogodek v Wengnu 2011. Tudi RE/MAX tako kot smučarji v superkombinacijskem smuku dosega odlične rezultati pri prodaji in posredovanju nepremičnin. 

RTV SLO
DNEVNIK 
VEČER
DELO 

 
 

 

Sestanek vodij RE/MAX agencij

V torek 25.1.2011 je na sedežu regionalne pisarne potekal 1. letošnji redni razvojni sestanek vodij RE/MAX agencij. Tema pogovora so bili doseženi rezultati v letu 2010, izmenjali so izkušnje in primere dobre prakse ter se pogovorili drugih pomembnih temah razvoja svojih agencij.

 

RE/MAX izobraževalni dogodki JANUAR-FEBRUAR 2011

    

20. januar:  Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera
25. januar:  Razvojni sestanek RE/MAX vodij
27. januar:  Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera
3. februar:   Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera
10. februar:  Izobraževanje Vaša RE/MAX Kariera
24. februar:  RE/MAX informacijska tehnologija za nepremičninske posrednike

 

2010

 

Prednovoletno srečanje RE/MAX članov

RE/MAX Slovenija je 6. Decembra pripravil za svoje člane prednovoletno srečanje. Srečanje se je odvijalo v prostorih Planeta Tuš Celje, v VIP prostoru Bowlinga. V okviru srečanja je potekal tudi predstavitveni program RE/MAX in TI, ki je namenjen vsem novim nepremičninskim posrednikom, lastnikom in vodjem agencij.


Program se je nadaljeval s pregledom dogodkov v letu 2010, predstavitvijo skupnih ciljev v naslednjem letu in predstavitvijo primerov dobrih praks. Druženje se je zaključilo s tekmo za RE/MAX BOWLING SLOVENIJA OPEN, kjer se je pokazal tekmovalni duh naših članov. Naj zmagajo najboljši tudi v letu 2011.  

 

Dunaj gostil nepremičninarje iz vse Evrope

Remax Europe je med 20. in 22. septembrom pripravil drugo vseevropsko srečanje Remax European Convention. Na njem smo posredniki, vodje agencij, partnerji in vsi drugi, povezani z nepremičninskim poslom, izmenjali izkušnje, pristope in trende v evropskem, pa tudi globalnem nepremičninskem svetu. Remax Europe danes združuje 35 evropskih trgov, tudi slovenskega, kjer ima Remax Slovenija 12 poslovalnic po vsej državi in zato predstavlja največjo tovrstno poslovno organizacijo.  

 

Kupci nepremičnine zaradi nižjih cen ponovno vidijo kot naložbo

Prva raziskava RE/MAX-ov nepremičninski barometer kaže na stabilizacijo evropskega in tudi slovenskega trga nepremičnin. "Čeprav še vedno vlada pomanjkanje razpoložljivih kreditov, nižje cene prispevajo k temu, da ljudje kupujejo nepremičnine," stanje na slovenskem nepremičninskem trgu opisuje mag. Igor Horvat, regionalni direktor RE/MAX Slovenija. V raziskavi smo v RE/MAX-u ugotovili, da vlada na trgu velika ponudba, tako da lastniki prodajajo svoje nepremičnine po nižjih cenah, kar je še posebej izrazito pri luksuznih nepremičninah, ta trend pa je še vedno prisoten.  

 

RE/MAX tudi v Sloveniji zasleduje cilj tretjinskega deleža med nepremičninskimi agencijami in posredniki

V slovenski podružnici največje mednarodne korporacije na področju prodaje nepremičnin RE/MAX Slovenija smo napovedali, da zasledujemo cilj tretjinskega deleža med nepremičninskimi agencijami in posredniki. Na srečanju članov RE/MAX Slovenija, ki je v petek, 14. maja, potekala na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani, je regionalni direktor RE/MAX Slovenija mag. Igor Horvat poudaril, da želimo postati ponudnik najbolj dovršenih nepremičninskih storitev v Sloveniji. Posebni gost dogodka, izvršni direktor RE/MAX Europe Charles Lemire, pa je napovedal okrevanje nepremičninskih trgov, tudi slovenskega. Ob tem smo nagradili še najboljšo posrednico in agencijo, prvi naslov je pripadel Mariborčanki Mileni Dugalič iz RE/MAX Uprastan, ki pa je postala najboljša agencija v letu 2009.  

 

RE/MAX-ovih 60 minut v Ljubljani

V okviru letne konvencije RE/MAX-a Slovenija, ki je združila posrednike in pridružene agencije iz vse Slovenije in jasno nakazala, da bomo še aktivnejši igralci na slovenskem nepremičninskem trgu, smo pripravili tudi dogodek 60 minut z RE/MAX-om. Izvršni direktor RE/MAX Europe Charles Lemire, ki vodi 54 regij v 36 državah, je svoje znanje in izkušnje delil z vsemi, ki jih zanima nepremičninski posel. Njegovega predavanja so se udeležili mnogi agenti in predstavniki agencij, ki so želeli izvedeti več o RE/MAX-u, po samem dogodku pa smo svoje znanje in izkušnje z njimi delili tudi ostali, izkušeni RE/MAX-ovci.

 

 

 

Podpis sporazuma med RE/MAX-om in združenjem Koraki za korakce

 

V četrtek 25. 3.2010 je v Mariboru potekala novinarska konferenca dobrodelnega združenja Koraki za korakce, na kateri so predstavili dobrodelni koncert v izvedbi vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile.
Med glavnimi sponzorji je tudi nepremičninska družba RE/MAX, ki je podpisala sporazum o dolgoročnem sodelovanju z združenjem Koraki za korakce. Pri RE/MAX-u se zavedamo pomembnosti podpore takšnim organizacijam, saj lahko tako prispevamo k razvoju lokalnega okolja, hkrati pa si izboljšamo podobo pri svojih strankah. Več 

 in

Da bodo majhni korakci postali lahkotnejši!


Dobrodelno združenje KORAKI ZA KORAKCE je prostovoljna, nevladna in nepridobitna organizacija. Namen združenja je organiziranje pomoči tistim, ki jo najbolj potrebujejo in poskrbijo, da pomoč pride v prave roke. Dobrodelno združenje Koraki za korakce je sicer mlado združenje, vendar veliko v svojih delih. S svojim delovanjem se zavzemajo, da bi tudi otroci in odrasle osebe s posebnimi potrebami lažje premagovali težave in bi v njihovem življenju bilo čim več trenutkov, ki se bi jih z veseljem spominjali.

Izobraževalni program SUCCEED

 

8.3.2010 smo izvedli izobraževanje Succeed orientacijsko usposabljanje moderatorjev. Usposabljanje opravijo vsi vodje agencij oz. drugi vodje, ki bodo izvajali SUCCEED usposabljanje nepremičninskih posrednikov v svoji agenciji. ČESTITAMO Marjanu Cimermanu, Mateji Voršič in Romanu Kalušniku, vodjem RE/MAX agencij, ki so uspešno opravili usposabljanje in lahko kot moderatorji pričnejo z učinkovitim izvajanjem programa v svojih agencijah.

 

RE/MAX IT izobraževanje

V sredo 3.3.2010 je potekalo izobraževanje, ki je namenjeno nepremičninskim posrednicam/posrednikom, ki želijo izpopolniti znanje iz področja napredne RE/MAX tehnologije. Izobraževanje je potekalo na sedežu regionalne pisarne, vodil ga je Vasja Crnjakovič, udeležilo pa se ga je 11 nepremičninskih posrednikov in posrednic iz RE/MAX-ovih agencij

 

RE/MAX sponzor tekem za Pokal Vitranc v Kranjski Gori 2010

RE/MAX, številka 1 na nepremičninskem področju, bo v zadnji vikend v januarju 2010 podprl svetovni pokal v alpskem smučanju v Kranjski Gori. Športno sponzorstvo ima v RE/MAX mreži dolgo tradicijo. Prednosti sponzoriranja smučarskih tekem so za RE/MAX velike - alpsko smučanje je eno najbolj gledanih zimskih športov po vsej Evropi in tudi v Sloveniji. Z RE/MAX-ovim logotipom na športnih dresih, v ciljni areni in ob progi bo prepoznavnost blagovne znamke izjemno velika. Prav tako pa se bomo predstavili s svojo stojnico. RE/MAX bo sponzor veleslalomske tekme, ki bo v soboto, 30.1.2010 in v slalomske tekme v nedeljo, 31.1.2010. Po sobotni tekmi pa se bodo obiskovalci lahko udeležili tudi velike ''X-plozivne zabave'', ki bo potekala na snežni plaži.

 

 

RE/MAX izobraževalni dogodki MAJ-JULIJ 2010

14. maj: Srečanje RE/MAX članov/RE/MAX konvencija 
16. junij: RE/MAX informacijska tehnologija za nepremičninske posrednike
28. – 30. junij: Uvajalno usposabljanje za vodje agencij - Vaša RE/MAX franšiza
8. – 9. julij: Proces kadrovanja 16. julij: RE/MAX informacijska tehnologija za vodje agencij

 

Izobraževalno prednovoletno srečanje članov RE/MAX-a

Na sedežu regionalne pisarne smo spet združili prijetno s koristnim na izobraževalno prednovoletnem srečanju, ki je potekalo dne 17.12. 2009. V prvem delu je potekal sestanek vodij RE/MAX agencij, na katerem so se vodje pogovorili o aktualnih temah preteklega in prihajajočega leta. Nato se nam je pridružila gostja ga. Dragica Korenjak, podjetnica, predavateljica, izvrstna motivacijska govornica in strokovnjakinja za področje prodajnih veščin, ki je vodjem agencij in nepremičninskim posrednikom na zanimiv način predstavila ideje in napotke za uspešno komuniciranje na področju prodaje. Po zaključku izobraževalnega srečanja pa so si vodje in posredniki ogledali Ptujsko klet ter dan zaključili z manjšo okrepitvijo ter pokušino vrhunskih vin. 

 

Izobraževalni dogodek Vaša RE/MAX kariera – 1. del

12., 19. in 20.1.2010 smo na sedežu regionalne pisarne izvedli izobraževanje VAŠA RE/MAX KARIERA, ki je namenjeno nepremičninskim posrednicam/posrednikom ter nepremičninskim asistentom, ki že delujejo oz. se pripravljajo za delo v RE/MAX agenciji. Usposabljanje bomo izvedli po licenčnem CDM programu »Your RE/MAX Career«. Kot gostujoča predavateljica se nam je pridružila gospa Dragica Korenjak, trenerka za področje prodajnih veščin.  

 

2009

 

Izobraževalni dogodek Uvajalno usposabljanje za vodje agencij

4. in 8.12.2009 smo na sedežu regionalne pisarne izvedli Uvajalno usposabljanje za vodje agencij po programu Vaša RE/MAX franšiza, ki so se ga udeležili novi vodje RE/MAX agencije ter si tako pridobili napotke za uspešen pričetek poslovanja svoje agencije.  

 

Ena od petih največjih nepremičninskih agencija na Češkem se je pridružila RE/MAX Češka

Nedavno je RE/MAX Češka republika podpisal pogodbo s podjetjem A-city, četrtim najmočnejšim podjetjem na češkem nepremičninskem trgu. Od sedaj naprej bo 13 agencij A-City delovalo pod RE/MAX blagovno znamko in izkoriščalo prednosti podpore RE/MAX-a. A-City podjetje ima agencije v regijah Vysocina, Južna Moravska in Južna Bohemia z letnimi prihodki nad 58 mil. €.  

 

RE/MAX v bližajoči se smučarski sezoni sponzor FIS tekme v Kranjski Gori

30. in 31. januarja 2010 bo RE/MAX eden izmed glavnih sponzorjev moškega slaloma in veleslaloma v Kranjski Gori. Predstavljali se bomo z logotipi na banerjih ob progi in v ciljni areni, prav tako pa bo ob progi postavljen RE/MAX balon. 

Prenovljena spletna stran

Pregledno. Enostavno. Pametno. Močno. Štiri besede, ki najbolje opišejo prenovljeno spletno stran RE/MAX nepremičnine. Nova spletna stran, oblikovana za kupce, prodajalce, investitorje, medije in vse, ki jih zanima trg nepremičnin, nudi različne posebnosti in boljšo funkcionalnost, s pomočjo katere postane nakup, prodaja ali upravljanje z nepremičninami veliko lažje. 

 

Otvoritev nove agencije v Mariboru – RE/MAX Center

Veseli smo, da smo se lahko v četrtek, 3.12.2009 udeležili uradne otvoritve agencije RE/MAX Center v Mariboru. Ob prijetnem druženju smo tako nazdravili že na 13 agencijo v mreži RE/MAX Slovenija. 

 

Izšla že 4. številka RE/MAX-ovega nepremičninskega vodnika

Jesen je tukaj in z njenim prihodom smo izdali že 4. številko RE/MAX-ovega nepremičninskega vodnika. V tej številki najdete izbor ponudbe nepremičnin RE/MAX agencij v Sloveniji, Hrvaški, Avstriji in Italiji, strokovne članke iz področja nepremičnin in še mnogo več.  

 

RE/MAX izobraževalni dogodki v decembru 2009 in januarju 2010

1. december: Webinar - RE/MAX načrtovanja za l. 2010
4. december: Uvajalno usposabljanje za vodje agencij - Vaša RE/MAX franšiza I. del
8. december : Uvajalno usposabljanje za vodje agencij - Vaša RE/MAX franšiza II. del
12. in 13. januar: Vaša RE/MAX kariera (1. del) 19. januar: Vaša RE/MAX kariera (2. del) 

 

RE/MAX na Posvetu – Poslovanje z nepremičninami

V Portorožu je 18. in 19. novembra 2009, v organizaciji Inštituta za nepremičnine, potekal že 20. Posvet: POSLOVANJE Z NEPREMIČNINAMI. Na konferenci se je s svojo stojnico predstavil tudi RE/MAX. Cilji skupinske predstavitve agencij so bili omogočiti vsem agencijam in posrednikom predstavitev nepremičnin svojih strank, povečati možnosti pridobivanja novih projektov in strank ter povečati prepoznavnost in posameznih lokalnih agencij. Konferenca predstavlja največje druženje nepremičninskih posrednikov in lastnikov agencij, strokovnjakov iz nepremičninskega posla, investitorjev,…  

 

Izobraževalni dogodek RE/MAX in Ti

16. novembra 2009 je na sedežu regionalne pisarne potekal enodnevni orientacijski program za nove nepremičninske posrednike ter vodje/lastnike RE/MAX agencij. Udeleženci so se seznanili s tem, kaj je RE/MAX privedlo do številke ena na področju nepremičnin, kako lahko s pomočjo RE/MAX-a zaslužijo več in kako RE/MAX podpira kariero nepremičninskega posrednika.  

 

Izobraževanje Kadrovanje

V torek 3.11.2009 je na sedežu regionalne pisarne RE/MAX Slovenija potekalo izobraževanje namenjeno vodjem agencij s področja kadrovanja nepremičninskih posrednikov. Udeleženci izobraževanja so izmenjali primere dobrih praks in izpopolnili lastni kadrovski paket.  

 

Izobraževalni dogodek Buffini Power Meeting

Na Dunaju je 8. oktobra 2009 potekal dogodek Buffini Power meeting, na katerem so člani RE/MAX agencij iz celotne Evrope lahko prisluhnili nasvetom najboljših strokovnjakov, kako doseči uspeh na nepremičninskem področju. Dogodka so se v večjem številu udeležili tudi RE/MAX-ovci iz Slovenije, ki so na Dunaju izobraževanje združili s koristnim in vzpostavljali kontakte s kolegi iz drugih agencij po Evropi. 

 

Izobraževalni dogodek Buffini Power Meeting

V četrtek 15.10.2009 je uradno svoja vrata odprla agencija RE/MAX Vogal nepremičnin v Ljubljani. Ob dogodku smo izvedli tudi kratek izobraževalni program 60 minut z RE/MAX-kom. 

 

GOLF OPEN AVSTRIJA in RE/MAX

RE/MAX je uradni sponzor največjega golf turnirja v Avstriji, ki bo potekal od 17. 9. do 20.9. v Oberwaltersdorf-u. Več o dogodku 

 

RE/MAX IT izobraževanje

V torek 16.6.2009 je na sedežu regionalne pisarne potekalo izobraževanje, ki je namenjeno nepremičninskim posrednicam/posrednikom, ki želijo izpopolniti znanje iz področja napredne RE/MAX tehnologije. 

 

Sestanek vodij RE/MAX agencij

V torek 9.6.2009 je potekal 2. redni sestanek vodij RE/MAX agencij, na katerem so se na sedežu regionalne pisarne vodje pogovorili o dogodkih in izobraževanju, novostih s področja tehnologije in marketinga ter drugih pomembnih temah razvoja agencij.

Sestanek vodij RE/MAX agencij

 

21. - 23. maj 2009 - izobraževalni dogodek Vaša RE/MAX kariera

Za nove nepremičninske posrednike in posrednice smo uspešno izvedli 3 dnevno izobraževanje Vaša RE/MAX kariera. Usposabljanje je potekalo po licenčnem CDM programu. Program zajema teme osnove poslovanja, delo s prodajalci in kupci ter uporabo kakovostnih podpornih storitev in tako posrednikom omogoča hitrejši pričetek poslovanja.

 

Agencija RE/MAX Partnerji iz Slovenj Gradca

je dne 14. maja 2009 uradno odprla svoja vrata in tako obogatila mrežo RE/MAX-ovih nepremičninskih agencij v Sloveniji. Agencija je specializiran nepremičninski partner na področju celotne Koroške in širše. 

 

Izobraževalni program SUCCEED


Ekskluzivni in inovativni mentorski program za nepremičninske posrednike SUCCEED vam pomaga pri razvoju uspešne profesionalne kariere, izvaja pa se v RE/MAX agencijah.

ČESTITAMO Slavici Rakuša Pipenbaher in Mileni Dugalič, NEPREMIČNINSKIM POSREDNICAM, KI SO USPEŠNO OPRAVILE USPOSABLJANJE PO IZOBRAŽEVALNEM PROGRAMU SUCCEED pod vodstvom mentorice Mateje Voršič, vodje agencije RE/MAX Uprastan.

 

Izšel je že tretji RE/MAX-ov nepremičninski vodnik

Izšla je tretja številka RE/MAX-ovega nepremićninskega vodnika. V njem lahko najdete široko ponudbo aktualnih nepremičnin, strokovnih člankov in še mnogo več. 

RE/MAX Izobraževalni dogodki v maju in juniju 2009

Napovednik in urnik dogodkov v maju/juniju:

21. - 23. maj: Vaša RE/MAX kariera
26. maj: Webinar: Administracija
9. junij: Sestanek vodij RE/MAX agencij
16. junij: Izobraževanje Tehnologija

 

Uradna otvoritev agencije RE/MAX Hiša nepremičnin v Murski Soboti

Dne 17.4.2009 je potekala otvoritev agencije RE/MAX Hiša nepremičnin v Murski Soboti.

 

Uvajalno usposabljanje: Vaša RE/MAX franšiza in kadrovanje, II. del

16. aprila 2009 smo izvedli II. del usposabljanja za nove vodje/lastnike RE/MAX agencij, na katerem je bila pozornost namenjena kadrovanju.

Share |
SlingshotQuickSearch
 
 
Failed to load module: SmartModuleListingQuickSearch.Page_Load: ASP.common_usercontrols_smartmodulelistingquicksearch_ascx

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at Slingshot.RegionalWeb.SmartTag.SmartModuleListingQuickSearch.LoadPage()
at Slingshot.RegionalWeb.SmartTag.SmartModuleListingQuickSearch.Page_Load(Object sender, EventArgs e)