Nova stanovanjska soseska v osrčju Gorenjske

Nova stanovanjska soseska v osrčju Gorenjske

Nova sodobna stanovanjska soseska, imenovana Gorenjski sonček, je večstanovanjska soseska v Hrenovci, eni izmed najbolj slikovitih lokacij v središču Jesenic. Hrenovci vrača prvotno lepoto, ter daje Jesenicam novo svežino in utrip sodobnosti. Objekt je sestavljen iz štirih vila blokov, v katerih je 62 stanovanj, 66 urejenih zunanjih in 44 notranjih parkirnih mest ter zunanja polnilna postaja za električna vozila. Poleg blokov je urejena zelenica z otroškim igriščem. Objekt se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, občine, železniške postaje, nakupovalnega središča in ostale infrastrukture.

Na severni strani soseske je zgrajen nov nadhod, ki bo povezal več desetletij ločeni severni in južni del Jesenic. Pešpot bo vodila od prireditvenega centra čez železniško progo in se nadaljevala čez območje Hrenovce do muzejskega kompleksa Stara Sava. Nadhod nad železniško progo bo novonastalo sosesko odlično vpel v strukturo celotnega mesta, hkrati pa vzpostavil novo prečno povezavo, ki je mestu do zdaj manjkala. 

Posebej za nakup stanovanjskih enot Gorenjskega sončka je pripravljena ugodna ponudba stanovanjskih kreditov Abanke d.d..

Vabimo vas, da nas pokličete in se z nami dogovorite za ogled stanovanj:

Brezplačna telefonska številka: 080 73 15
Zoran Jovičič: +386 (0)68 633 337
Lili Stare: +386 (0)41 707 038
Nova stanovanjska soseska v osrčju Gorenjske
Za vas na voljo več kot 70 nepremičninskih svetovalcev na 12 lokacijah po vsej Sloveniji!

Poišči svojega lokalnega svetovalca
ali svojo lokalno RE/MAX pisarno.

Lovec na kupce

Najdite kupca za vašo nepremičnino.
Prodajalci nepremičnin, povežite se z aktivnimi kupci nepremičnin! Preverite, koliko potencialnih kupcev ali najemnikov išče nepremičnino, kot je vaša.

Lovec na nepremičnine

Lovec na nepremičnine je avtomatski obveščevalec, ki za vas brezplačno neprestano išče izbrane aktualne nepremičnine, ki ustrezajo vašim iskalnim kriterijem in vam jih pošlje na vaš elektronski naslov.