Evropska konvencija v Berlinu

Konec oktobra smo se predstavniki RE/MAX Slovenije udeležili 7. Evropske RE/MAX konvencije v Berlinu, na kateri se je zbralo okoli 1.000 udeležencev iz 33 držav. Glavna tema letošnje konvencije je bila osredotočena na priložnosti in ključne dejavnike uspeha, ki jih združuje RE/MAX sistem: blagovna znamka, ljudje, podjetništvo, vizija in orodja.

Glavna tema letošnje konvencije je bila osredotočena na priložnosti in ključne dejavnike uspeha, ki jih združuje RE/MAX sistem: blagovna znamka, ljudje, podjetništvo, vizija in orodja. Uspešni RE/MAX-ovci iz različnih držav so podali številne nasvete in predstavili primere dobre prakse, s katerimi bo naše delo enostavnejše in bolj učinkovito, naše stranke pa še bolj zadovoljne. Poudarili so veliko vlogo aktivne uporabe socialnih omrežij, predvsem Facebooka, ki je danes največji marketinški ustroj na svetu. Predstavili so nam 25 orodij za prihranek časa, ohranjanje stikov in boljšo organizacijo. Izpostavili so ključno vlogo sodelovanja med RE/MAX-ovimi nepremičninskimi posredniki in agencijami znotraj posamezne regije in med državami. Razkrili so nam kreativne in inovativne načine za pridobivanje novih strank ter vzpostavljanje odnosa in ohranjanja stikov z njimi.

Uspešni RE/MAX-ovci iz različnih držav so podali številne nasvete in predstavili primere dobre prakse, s katerimi bo naše delo enostavnejše in bolj učinkovito, naše stranke pa še bolj zadovoljne. Podeljena so bila priznanja najbolj uspešnim RE/MAX agencijam in nepremičninskim svetovalcem na področju Evrope. Na odru so blesteli predstavniki Portugalske in Malte.

Tukaj si lahko ogledate še kratek video iz konvencije v Berlinu.


Seveda pa je tudi letos nepozabna zabava pripomogla k še večji motivaciji in mreženju z RE/MAX kolegi, ki so pripotovali iz vseh koncev Evrope in sveta!