RE/MAX

Tudi letos smo zaključek leta obeležili s tradicionalnim prednovoletnim RE/MAX bowlingom, ki je potekal v Celju. Zagnanost, motivacija, timsko delo in vztrajnost so ključne značilnosti, ki jih potrebujejo dobri nepremičninski posredniki in tega tukaj prav zares ni manjkalo.

nepremicninski tradicionalni remax bowling

20.12.2016

 


Že 8. leto zapored je RE/MAX bil zlati sponzor nepremičninskega posveta Poslovanje z nepremičninami, ki je potekal v Portorožu, od 10. 11. do 11. 11. 2016.

Nepremičninski posvet Portorož 2016

14.11.2016

 


Franchise Times je objavil lestvico 200+ najboljših svetovnih franšiz. RE/MAX franšizo je uvrstil na zavidljivo 1. MESTO NAJBOLJŠIH NEPREMIČNINSKIH FRANŠIZ v svetu ter na 8. mesto franšiz iz vseh panog, kjer 1. mesto zaseda Mcdonald׳s.

Več informacij na:
http://rmax.ga/FranchiseTimes in http://rmax.ga/Ft-Top-200

Franchise Times objavil najboljse fransize

06.10.2016

 


S ciljem, da si napolnimo baterije je v torek, 13.9.2016 potekal pester team building sodelavcev RE/MAX-a na Rogli. Tkali smo nove vezi med prijatelji iz RE/MAX Hrvaške in RE/MAX Slovenij. Zelo smo se tudi nasmejali ob raznih zanimivih igrah, poskrbeli za dvig adrenalina pri spustu s sanmi in obenem delili dobro prakso, z željo, da neprestano izboljšujemo naše storitve...

RE/MAX-ovo izobraževanje vodij 2016

22.09.2016

 


Evropska raznolikost se jasno izraža tudi na Evropskem nepremičninskem trgu.

Kot navaja RE/MAX-ovo evropsko poročilo za stanovanjske nepremičnine, ki je bilo pravkar izdano, so najpomembnejši skupni imenovalec Evropskega trga nepremičnin zgodovinsko nizke obrestne mere. V večini evropskih nepremičninskih trgov se postopno povečuje povpraševanje in zmerno povečujejo cene.

Tudi v Sloveniji se je preteklo leto trend rasti prometa na nepremičninskem trgu, ki se je začel leta 2014 z občutno oživitvijo stanovanjskega trga, z nekoliko zmanjšano močjo nadaljeval, cene stanovanjskih nepremičnin pa so ostale na približno enaki ravni kakor leto prej. V RE/MAX-u Slovenija opažajo, da so slabe razmere na trgu kupce naučile razlikovati med slabimi in dobrimi nepremičninami ter potrpežljivosti pri pogajanjih.

Ekonomska kriza se še ni zaključila, vendar cene okrevajo...

23.07.2016

 


Junijsko redno izobraževanje vodij agencij je bilo tokrat v Celju. Poudarek je bil na kadrovanju in razvoju agencij. Ob izmenjavi izkušenj in prednosti dela z RE/MAX-om ter odličnih predlogih za naprej smo zastavili načrt aktivnosti in motivirani nadaljujemo s kadrovanjem, saj so vrata RE/MAX-a zmeraj odprta za motivirane podjetne osebe. Naslednjič se najverjetneje dobimo na Primorskem.

RE/MAX-ovo izobraževanje vodij 2016

22.06.2016

 


V petek, 27. 5. 2016, in soboto, 28. 5. 2016, so RE/MAX-ovi svetovalci pripravili dan oprtih vrat za vse, ki si kupujejo, preverjajo ali se zanimajo za nepremičnino. Odprli so vrata poslovnih stavb, počitniših in stanovanjskih hiš ter stanovanj na več kot 25-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

Vseslovenski dan odprtih vrat

07.06.2016

 


Maj si bomo zapomnili tudi po pestrem in nepozabnem timbuildingu. Veseli nas, da smo se udeležili v tako velikem številu in ponovno dokazali, da se znamo zabavati na polno.

Hvala Tadeju, da nam je z glasbo popestril tudi našo vožnjo z avtobusom ter nam pomagal ujeti pravi ton na karaokah, Jožetu za zabavne vložke, puncam za dobrote, Matiju za presenečenje v Ribnici, hvala za prijetno družbo tudi ostalim, ki ste bili z nami.

Kljub vsemu pa smo pogrešali vsakega, ki ga ni bilo zraven.

Teambuilding na Hrvaškem - REMAX

06.06.2016

 


V maju nas je s svojim obiskom v Sloveniji presenetil soustanovitelj in lastnik RE/MAX Evrope, g. Frank Polzler. Obogatil nas je s svojimi izkušnjami ter znanjem in navdihnil s pozitivno naravnanostjo! Frank J. Polzler prihaja iz Gradca in ima več kot 50-let izkušenj v nepremičninski panogi. Njegova podjetniška zagnanost in vizije so bile gonilna sila pri razvoju RE/MAX modela v Evropi. Polzler je priskrbel upravljanje tisočih franšiz in vodenje prodajnih predstavnikov, ki se še danes zgledujejo po njem..

Spoznali Franka

03.05.2016

 


V nedeljo, 24. aprila 2016 so člani skupine Perpetuum Jazzile s pozitivno energijo napolnili koprsko Areno Bonifika in tako naredili veliko dobrega za bolnike s krvnim rakom! Ponosni smo, da smo se v podjetju RE/MAX aktivno vključili pri organizaciji velikega dobrodelnega koncerta in tako pripomogli ter kot podpornik dodali, seveda tudi z vašo pomočjo, del sredstev ZDRUŽENJU BOLNIKOV Z LINFOMOM IN LEVKEMIJO L&L.

Uspelo nam je skupaj z Vami, obiskovalci, ki ste z nakupom vstopnic, s spremljanjem in deljenjem novice o koncertu prispevali k polni dvorani. Čestitke dobitnikom Facebook nagradne igre, vsekakor pa je vse skupaj - dobra glasba, dober namen in dobra družba zagotovo bila zmagovalna kombinacija.

Koncert Perpetuum Jazzile

24.04.2016

 


RE/MAX Slovenija je mreža nepremičninskih družb z mednarodnim zaledjem, ki v Sloveniji posluje že 9. leto in združuje lokalno strokovno znanje in mednarodne izkušnje. Danes povezuje že več kot 70 nepremičninskih svetovalcev v 12 nepremičninskih agencijah po vseh Sloveniji, ki delujejo po sistemu franšiz in imajo tako dostop do vseh znanj, izkušenj in pomoči krovne družbe. RE/MAX sicer velja za številko ena na področju prometa z nepremičninami in je najhitreje rastoča mreža nepremičninskih agencij v Evropi. Globalno združuje več kot 6.900 agencij in 104.500 nepremičninskih posrednikov v 100 državah po svetu ter v 33 državah Evrope in beleži že 43 let kontinuirane rasti, samo v Evropi pa združuje več kot 16.000 nepremičninskih svetovalcev v več kot 1.600 neodvisnih agencijah.

About RE/MAX

16.04.2016

 


Od 8. do 13. marca se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvijal sejem Dom. Na razstavnem prostoru se bo predstavljal tudi RE/MAX. Prijazno vas vabimo, da nas obiščete in z veseljem vam bomo predstavili naše storitve posredovanja nepremičnin ter naš način dela.

Obiščite nas kadarkoli od torka, 8. 3., do nedelje, 13. 3., od 10h do 20h (dvorana D, številka 9). Da si bomo za vaš obisk še posebej vzeli čas, pa vas prosimo, da nam sporočite čas vašega obiska (regionalna@re-max.si).

About RE/MAX

14.03.2016

 


V četrtek, 11. 2. 2016, se je v hotelu Mons odvil edinstven motivacijsko-izobraževalni dogodek za nepremičninske posrednike. Bilo je izjemno. Gil Li-ran, mednarodno priznani coach nepremičninskih posrednikov, nam je podal svoje bogato znanje in izkušnje na področju nepremičninskega poslovanja. Udeležba je bila številčna in zagotovo je vsak, ki se nam je pridružili, dvorano zapustil z vsaj eno idejo, kako bo svojo kariero dvignil na višjo raven.

About RE/MAX

12.02.2016

 


Rezervirajte si sedež na edinstvenem izobraževalno-motivacijskem seminarju za nepremičninske posrednike, ki bo v četrtek, 11. februarja 2016, od 9. do 14.30 ure v hotelu Mons v Ljubljani!

About RE/MAX

02.02.2016

 

Glede na odlične odzive motivacijskega seminarja v lanskem letu smo se odločili, da bomo že v začetku leta 2016 v Slovenijo povabili izjemnega Gil-a Li-Ran-a, svetovno priznanega in izkušenega trenerja nepremičninskih posrednikov.


Seminar je potekal v naših agencijah v Ljubljani, Celju in na Ptuju.

Facebook

11.01.2016

 

Začnite svojo kariero pri RE/MAX-u

Nepremičninsko svetovanje

V RE/MAX-u vam ponujamo kvalitetne storitve svetovanja na področju prodaje, nakupa, oddaje ali najema nepremičnin..

- Nasveti pri prodaji
- Nasveti pri nakupu


Z vami več kot 43 let.