Novice, dogodki in sponzorstva v letu 2015

Nova stanovanja v osrčju Gorenjske

Nov sodoben stanovanjski objekt, imenovan Gorenjski sonček, je večstanovanjski objekt v Hrenovci, eni izmed najbolj slikovitih lokacij v središču Jesenic. Hrenovci vrača prvotno lepoto, ter daje Jesenicam novo svežino in utrip sodobnosti. Objekt je sestavljen iz štirih vila blokov, v katerih je 62 stanovanj, 66 urejenih zunanjih in 44 notranjih parkirnih mest, ter zunanja polnilna postaja za električna vozila. Poleg blokov je urejena zelenica z otroškim igriščem. Objekt se nahaja v neposredni bližini šole, vrtca, občine, železniške postaje, nakupovalnega središča in ostale infrastrukture.

Več o novih stanovanjih si preberite TUKAJ.
Evrospka konvencija v Berlinu 2015

Konec oktobra 2015 so se predstavniki RE/MAX-a Slovenije udeležili 7. Evropske RE/MAX konvencije v Berlinu, na kateri se je zbralo okoli 1.000 udeležencev iz 33 držav. Glavna tema letošnje konvencije je bila osredotočena na priložnosti in ključne dejavnike uspeha, ki jih združuje RE/MAX sistem: blagovna znamka, ljudje, podjetništvo, vizija in orodja.

Več o evropski konvenciji si preberite TUKAJ.
Brezplačno predavanje - Zakaj sam prodati nepremičnino?

RE/MAX vas vabi na brezplačno predavanje

KDAJ?
V četrtek, 18. 6. 2015 ob 17. uri
KJE?
V poslovnih prostorih podjetja Nepremičninska družba d.o.o., Štihova ulica 16, LjubljanaVeč o brezplačnem predavanju si preberite tukaj.

8. dobrodelni pohod Koraki za korakce

RE/MAX je bil tudi letos sponzor 8. dobrodelnega pohoda Koraki za korakce, ki se je odvijal v soboto, 23. maja, s pričetkom na Trgu Leona Štuklja v Mariboru. Kljub dežju smo s pisanimi dežniki in dežnimi škornji veselo korakali za vse, ki sami tega ne zmorejo.

Koraki za korakce

Dobrodelno združenje KORAKI ZA KORAKCE je leta 2008 pripravilo prvi dobrodelni pohod KORAKI ZA KORAKCE in od takrat korakamo. Zakaj?


Več o 8. pohodu Koraki za korakce preberite tukaj.

Pogovor z RE/MAX-ovim TOP posrednikom

V RE/MAX-u vsako leto podelimo priznanje tistemu, ki je v svoje delo vložil veliko truda, izkoristil svoje znanje in tako postal naj posrednik leta. Tokrat je to priznanje prejel Vasja Crnjakovič iz agencije RE/MAX Poetovio. V pogovoru z njim smo želeli izvedeti njegov pogled na trg nepremičnin ter recept kako uspeti.

Zakaj oziroma kdaj ste se odločili za poklic nepremičninskega posrednika?

Vasja CrnjakovicZa poklic nepremičninskega posrednika sem se odločil spontano: o tem sem pričel razmišljati leta 2008. Prej sem že od vsega začetka deloval v RE/MAX Slovenija. Edina smer – korak naprej je bila licenca za nepremičninskega posrednika. Licenco sem pridobil v začetku leta 2009, torej takrat, ko je bil nepremičninski trg »mrtev«. A se s tem nisem preveč ukvarjal, verjel sem v temelje RE/MAX-a. Ker nepremičninskega trga pred letom 2007 nisem poznal, se po njem nisem oziral. Zrl sem naprej. Trg nepremičnin bo vedno obstajal, ljudje bodo vedno potrebovali nepremičnine, najprej stanovanja, potem hiše, prodajalci bodo postajali kupci in kupci spet prodajalci. Trg je neskončen. Kakovost nepremičnin bo vedno večja, tempo življenja postaja hitrejši, znanja s tega področja vedno zahtevnejša. Ljudje bodo potrebovali vedno več naših storitev in zato smo tukaj.

Kakšne so prednosti in slabosti tega poklica?

Prednosti poklica se pričnejo kazati že s pripravami na licenco oziroma pridobitvijo certifikata, ki je pogoj za opravljanje dela nepremičninskega posrednika...

Celoten članek si preberite na našem nepremičninskem blogu.