About RE/MAX

Naše storitve

Če iščete podporo nepremičninskega svetovalca, lahko pri naših posrednikih pričakujete prvovrstno storitev in pošten nasvet.

RE/MAX je mednarodna mreža nepremičninskih posrednikov. Z več kot 130.000 posredniki po svetu RE/MAX ponuja prvovrstne nepremičninske storitve na petih celinah. Ne glede na to, ali iščete ali ponujate nepremičnino v Avstriji, Švici, Nemčiji ali Južni Afriki, Kanadi, Avstraliji, na Karibih, v Italiji, Španiji ali kjer koli drugje, ima RE/MAX globalni pregled in je pravi stik za vas.

Ime RE/MAX je po vsem svetu poznano po najvišji kakovosti storitev, svetovanja in zmogljivosti. RE/MAX je eno najbolj cenjenih nepremičninskih podjetij na svetu in je daleč najuspešnejše.

Številka 1 v Sloveniji

V Sloveniji je RE/MAX pričel delovati leta 2008 in postal je največja, prepoznavna in najproduktivnejša mreža nepremičninskih agencij. Vaša prednost je, da trenutno povezuje 16 nepremičninskih agencij in več kot 100 posrednikov, ki vam ponujajo pomoč pri nakupu in prodaji nepremičnin ter pri tem sodelujejo.

Najprej se pogovorite z nami!


Storitve za prodajalce

RE/MAX-ova mreža ponuja izbiro lokalnega posrednika s strokovnim znanjem z vašega območja, ki vam je pripravljen pomagati na vsakem koraku vaše prodajne poti.

Pri prodaji vašega doma vas bo RE/MA-ov svetovalec seznanil s postopkom prodaje, za vas pripravil sodoben načrt trženja vaše nepremičnine, prilagojen vam, vam pomagal pri oblikovanju tržne vrednosti nepremičnine in vas spremljal skozi celoten postopek prodaje. Z RE/MAX-ovim svetovalcem boste lažje dosegli širok krog iskalcev nepremičnin in dobili priložnost nepremičnino prodati hitreje ter po čim primernejši ceni.

Vaš RE/MAX-ov svetovalec vam bo z veseljem razložil, zakaj in kako se pri RE/MAX-u prodaja drugače kot pri kolegih iz panoge in zakaj smo učinkovitejši in uspešnejši.

RE/MAX-ov svetovalec vam bo pripravil vse potrebno za sklenitev pogodbe, spremljal obe pogodbeni stranki pri notarskem dogovoru in skupaj z vami opravil primopredajo nepremičnine. RE/MAX-ovi posredniki se izobražujejo po edinstvenem obsežnem programu usposabljanja in so zmeraj na tekočem z novostmi.

RE/MAX-ovi posredniki so vaša strokovna podpora pri vseh nepremičninskih zadevah, podpirajo vas pri vprašanjih financiranja, težkih pogajanjih, pravnih vprašanjih in pogodbah. Uporabljajo inovativne metode trženja in uporabljajo najnovejše informacijske tehnologije, kot so več sistemov za kotacijo, internet in intranet.

Vsi posredniki so se pisno zavezali, da bodo ravnali v skladu s strogimi pravili edinstvenega RE/MAX-ovega etičnega kodeksa, kjer so pravičnost, strokovnost in poštenost na prvem mestu.

RE/MAX je mednarodna mreža nepremičninskih posrednikov. Z več kot 130.000 posredniki po svetu RE/MAX ponuja prvovrstne nepremičninske storitve na petih celinah. Ne glede na to, ali iščete ali ponujate nepremičnino v Avstriji, Švici, Nemčiji ali Južni Afriki, Kanadi, Avstraliji, na Karibih, v Italiji, Španiji ali kjer koli drugje, ima RE/MAX globalni pregled in je pravi stik za vas.

Ime RE/MAX je po vsem svetu poznano po najvišji kakovosti storitev, svetovanja in zmogljivosti. RE/MAX je eno najbolj cenjenih nepremičninskih podjetij na svetu in je daleč najuspešnejše.Storitve za kupce

Če iščete nepremičnino, bo RE/MAX-ov posrednik skupaj z vami naredil pregled vaših želja z natančno analizo potreb in razjasnil vse bistvene okoliščine, ki lahko nastanejo pri nakupu nepremičnine. Skupaj z vami bo naredil čim natančnejši iskalni profil glede lokacije, velikosti in financiranja vaše nepremičnine ter vam poiskal ponudbe, ki vam ustrezajo.

Vaš RE/MAX-ov posrednik vas bo spremljal kot svetovalec in zaupnik, dokler se ne preselite v želeno nepremičnino, na voljo pa vam bo tudi kasneje. Ljudje postajajo vse bolj mobilni, selitev in menjava doma pa zmeraj pogostejši.

Lokalni RE/MAX-ov posrednik in več kot 130.000 RE/MAX-ovih kolegov po vsem svetu vam bodo pomagali najti nepremičnino po lastni izbiri kjer koli na svetu. Tuja nepremičnina postaja vse bolj zanimiva – kot denarna naložba ali počitniška hiša. Mednarodna mreža RE/MAX omogoča dostop do privlačnih ponudb nepremičnin v več kot 100 državah po vsem svetu.


Številke in dejstva

V RE/MAX-u deluje 130.000 posrednikov v več kot 8.000 agencijah in v več kot 100 državah. V Sloveniji je trenutno 16 poslovalnic s 100 posredniki. Nihče ne posreduje več nepremičnin po vsem svetu kot RE/MAX in je zato številka 1 na področju nepremičninskega posredovanja. Velik del teh transakcij z nepremičninami poteka kot sodelovanje med RE/MAX-ovimi posredniki iz različnih regij sveta. Ti skupni projekti predstavljajo veliko prednost tako za kupca kot za prodajalca, saj je z vami vedno lokalni strokovnjak. RE/MAX je postal znan in priljubljen v 45 letih, zahvaljujoč svojim nenehnim in izjemnim dosežkom po vsem svetu. RE/MAX-ovi posredniki imajo v povprečju več kot 13 let izkušenj v panogi. RE/MAX je prva blagovna znamka z nepremičninami, ki obljublja kakovost. Člani RE/MAX po vsem svetu delujejo v skladu z etičnim kodeksom RE/MAX, strogim, globalno zavezujočim kodeksom, običajno strožjim od lokalnih zakonov. Kaj to pomeni za vas? Pravičnost in poštenost. Vsi so se pisno zavezali, da bodo ravnali v skladu s strogimi pravili edinstvenega RE/MAX-ovega etičnega kodeksa.

Kupujete nepremičnino?

Veliko naših oglasov vsebuje video in lokacijo. Za več informacij o nepremičnini ali virtualni ogled se obrnite na naše nepremičninske posrednike, navedene ob oglasu ali zahtevajte
BREZPLAČEN POSVET
Varno in učinkovito!
kako postati nepremičninski posrednik z remax-om

Postani RE/MAX nepremičninski posrednik

Prijavite se na seminar 60 minut. Pišite nam na kariera.info@re-max.si