About RE/MAX

RE/MAX - Lovec na nepremičnine

RE/MAX-ov interaktivni obrazec - Vaši iskalni kriteriji.

Vaš lovec na nepremičnine je avtomatski obveščevalec, ki za vas neprestano išče izbrane aktualne nepremičnine, ki ustrezajo vašim iskalnim kriterijem.

Tudi v Sloveniji je RE/MAX postal vodilna mreža agencij na področju posredovanja z nepremičninami, saj v Sloveniji noben drug ponudnik nepremičnin ne pridobi in ne posreduje več nepremičnin.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca boste lahko natančno označili, kakšno nepremičnino iščete, in prejemali e-pošto z nepremičninami v samo v dveh določenih primerih:

  1. Če je bila cena nepremičnine znižana in je v času dosegla vaš načrtovan okvir investicije.

  2. Ko na trg pride nova nepremičnina, ki ustreza vašim iskalnim kriterijem.

Lahko se odločite, ali bi želeli, da z vami vzpostavi stik eden izmed naših nepremičninskih strokovnjakov, lahko pa izberete, da samo prejemate e-pošto in sami vzpostavite stik, ko presodite, da je pravi trenutek za pomoč.

Dobrodošli v RE/MAX-u!

 

Najbolj obiskana nepremičninska spletna stran franšiznih agencij na svetu.

Obiščite najbolj obiskano nepremičninsko spletno stran franšiznih agencij na svetu www.remax.com ali obiščite remax.global.com, kjer lahko iščete nepremičnine iz vsega sveta, tudi iz Slovenije, v 37 različnih jezikih.

 

Lovec na kupce

Najdite kupca za vašo nepremičnino.
Prodajalci nepremičnin, povežite se z aktivnimi kupci nepremičnin! Preverite, koliko potencialnih kupcev ali najemnikov išče nepremičnino, kot je vaša.

Lovec na nepremičnine

Lovec na nepremičnine je avtomatski obveščevalec, ki za vas brezplačno neprestano išče izbrane aktualne nepremičnine, ki ustrezajo vašim iskalnim kriterijem in vam jih pošlje na vaš elektronski naslov.