Želite postati RE/MAX nepremičninski posrednik/posrednica?Ste že uveljavljen nepremičninski posrednik ali posrednica in želite stopiti korak naprej?
Se ne vidite več v klasičnem načinu dela pod vodstvom in nenehnim nadzorom nadrejenega?
Si želite biti neodvisni, a vas je strah neuspeha?
Preizkusite RE/MAX. Edinstven RE/MAX-ov koncept je priložnost za razvoj vaših podjetniških talentov, po katerem sami odločate o svojem uspehu.

Ali vas delo nepremičninskega posrednika privlači? Ste si vedno želeli biti sam svoj gospodar, neodvisni in samostojni? Niste imeli poguma, da bi se odločili za poslovno spremembo, ker ste se bali, da ne bi zmogli sami? Zakaj ne bi postali del vodilne mreže na področju nepremičninskega poslovanja?

V RE/MAX-u delate zase, a niste sami. Izberete si lahko svojo obliko promocije; poslovne vizitke, slogani na avtomobilu ipd. RE/MAX vam bo na tem področju nudil potrebno podporo v obliki predstavitve na spletu, rednih izobraževanj, priložnosti za sodelovanje v velikih mednarodnih nepremičninskih projektih, dostopa do mednarodnih referenčnih ponudb ali regionalnega oglaševanja in tržne podpore.


Nacionalni in mednarodni sistem referenčnih ponudb

Z RE/MAX-om niste omejeni z mejami majhne Slovenije. Nepremičnine lahko tržite tudi izven njenih meja in svojim strankam ponudite dostop do nepremičnin na svetovnem trgu iz udobja vaše pisarne.

Prednosti, ki jih prinaša sodelovanje v največji globalni nepremičninski mreži RE/MAX:
  • Prepoznavna blagovna znamka, ki je v več kot 40-tih letih obstoja pridobivala ugled na svetovnem nepremičninskem trgu. Naš logotip je sinonim za kredibilnost in zaupanje v storitev, ki odpira vrata in olajša delo.
  • Možnost, da zaslužite več, saj RE/MAX-ov sistem dela odpira vrata neomejenemu zaslužku.
  • Vzpostavljeno sodelovanje med RE/MAX-ovimi nepremičninskimi posredniki v lokalnem in mednarodnem okolju.
  • izmenjava izkušenj in znanja z najboljšimi iz panoge.
  • Poslujete zase, a ne sami. Sami vodite svoj posel, samostojno oblikujete svoj delovni čas, se samostojno pogajate za provizije in samostojno izbirate načine promocije. Ob tem imate na voljo urejen delovni prostor v prostorih agencije ter popolno podporo in pomoč lokalne agencije in mednarodne mreže.
  • Vrhunski program RE/MAX usposabljanja temelji na nenehnem profesionalnem razvoju in se osredotoča na prodajne veščine in povečanje uspešnosti na področju nepremičnin, pri čemer upošteva izkušnje najboljših svetovnih nepremičninskih posrednikov in strokovnjakov.
  • Dostop do sodobne tehnologije za lažje poslovanje zajema različna orodja: od preglednih in urejenih spletnih strani, ki omogočajo strankam iskanje nepremičnin v 29-tih svetovnih jezikih, do svetovne intranet mreže, kjer se uporabniki lahko seznanijo z izobraževanji, marketinškimi orodji in drugimi uporabnimi informacijami.
  • 24 urni dostop do izobraževalnih programov svetovno priznanih predavateljev in svetovalcev iz nepremičninske panoge.