RE/MAX izobraževanje

RE/MAX-u je prav koncept izobraževanja omogočil, da postane najproduktivnejša organizacija, ki je kdaj koli obstajala na področju nepremičninskega posredovanja.

Izobraževalne programe so razvili izkušeni in uspešni nepremičninski posredniki posebej za tiste, ki šele vstopajo v svet nepremičninskega posredovanja. Le-ti nudijo orodja in strategije, ki jih potrebujete za uspešen vstop na trg ter hiter razvoj in napredek pri delu.

Že uveljavljenim RE/MAX-ovim nepremičninskim posrednikom dodatno izobraževanje pomaga doseči večjo učinkovitost in utrditi samozavest v odnosih z vse zahtevnejšimi strankami. Prav tako se krepijo v prevzemanju polne odgovornost tako za odnose s strankami kot za svoje poslovne rezultate. Z RE/MAX-ovimi delovnimi orodji boste znali strokovno svetovati strankam, s čimer boste gradili osebni in poslovni ugled, posledično pa povečevali krog zadovoljnih strank, samozaupanje in osebno zadovoljstvo.Nadstandardne nepremičnine - RE/MAX CollectionDokazano uspešen model treninga RE/MAX-ovih nepremičninskih posrednikov SUCCEED nudi delovna orodja in potrebno osnovo za uveljavitev na nepremičninskem trgu. Podatki kažejo, da se je 80 % začetnikov, ki so se udeležili izobraževalnega programa SUCCEED, v 2 letih uspelo uveljaviti na trgu nepremičnin. Približno tretjina že izkušenih posrednikov, ki zaključijo program, pa se uspe že v prvem letu uvrstiti med najuspešnejše posrednike na trgu. Izzivalno, mar ne?


Nadstandardne nepremičnine - RE/MAX CollectionPridobite od znanja od najboljših trenerjev s področja nepremičnin, kot so Tom Ferry, Brian Buffini in Richard Robbins, ki so ustvarili ekskluzivne programe izobraževanja samo za RE/MAX. Naučili vas bodo uspešnih telefonskih tehnik, kreirati inovativne ideje za uspešno delo in uporabljati socialne medije, za preboj naprej.Nadstandardne nepremičnine - RE/MAX CollectionIzpopolnite svoje poslovne veščine, zgradite svoj posel in povečajte zaslužek s pomočjo izobraževalnih video vsebin, ki jih lahko predvajate na računalniku, televiziji, Iphonu ali tablici. RE/MAX Advantage program je sklop tematskih video vsebin in hitrih nasvetov, ki vam bodo pomagali izstopiti iz množice nepremičninskih posrednikov in doseči pozitivno odstopanje od konkurence.
RE/MAX Konvencije nudijo mreženje in tkanje novih poslovnih vezi z uspešnimi posredniki in vodji agencij iz Evrope in ostalega sveta. Nove poslovne priložnosti se vam tako odpirajo na podlagi priporočil kolegov. Če želite ostati v koraku s trgom nepremičnin, so Konvencije prava odločitev. Spodbujajo neprestano izobraževanje, izmenjavo izkušenj in inovativnih idej ter nenazadnje ZABAVO!


Uživajte v ogledu videa!
Lahko pa enostavno izpolnite kontaktni obrazec in oglasili se vam bomo.