RE/MAX Franšizing

V življenju in poslu nenehno sprejemamo pomembne odločitve, ki vplivajo na osebno in poslovno rast ter uspeh. Za uspeh na trgu nepremičnin in nenehno rast, je odločitev za franšizo lahko ključna.

Prednost franšizinga je v takojšnji prepoznavnosti blagovne znamke in podpori na startu, ki sta najboljša popotnica še svežim podjetnikom in podjetnicam ter temelj dolgoročne rasti in uspeha. S franšizo RE/MAX nikoli nisi sam.

Franšizing je preizkušen in uspešen poslovni koncept, ki nudi priložnost za neodvisno opravljanje posla pod blagovno znamko lastnika franšize – franšizorja. Najemniku franšize – franšiziji - ponuja prenos znanja, že uveljavljeno ime in poslovno svobodo, v zameno za pristojbino in delež na dobičku.

Odnos med franšizorjem in franšizijo temelji na odličnem konceptu in jasnim, vnaprej dogovorjenim odnosom med obema. Uspešno franšizo prepoznamo po kontinuirani rasti poslovanja ter rasti prepoznavnosti blagovne znamke.

Prednosti nakupa franšize so v tem, da svojim franšizojemalcem omogoči, da postanejo neodvisni lastniki podjetja. Ob tem so deležni partnerske poslovne podpore v obliki prenosa znanja, izkušenj franšizodajalca, zanesljive blagovne znamke ter uspešnega poslovnega koncepta. Franšiziji v ta odnos ne doprinesejo le dodatnega kapitala, ampak predvsem svoje znanje ter poznavanje lokalnih zakonitosti in obnašanja trga.

Franšizing torej temelji na načelu ponavljanja že dokazano uspešne poslovne formule, zaradi česar je stopnja neuspešnih franšiz zelo nizka, če jih primerjamo z uspešnostjo novo nastalih podjetji. Franšiza ima že v začetku bolj gotov in hitrejši vstop na trg, saj nudi znanje, kvalitetno blagovno znamko ter že preizkušene izdelke in storitve. S tem je zagotovljena višja verjetnost, da se izognemo začetnim napakam in izgubam, ki pogosto vodijo do propada mladih podjetij. Iz družbenega vidika je kvalitetni franšizing dobrodošlo orodje za doseganje ekonomske varnosti, saj omogoča ljudem, da začnejo s podjetjem brez lastnega znanja, franšizorju pa omogoči hitrejši poslovni razvoj in širitev s pomočjo zunanjega kapitala franšizijev.

RE/MAX spada med najuspešnejše nepremičninske franšizne družbe. Čeprav se standardi v evropskih državah razlikujejo, se vizija RE/MAX-a, ki zagotavlja dosledno kvaliteto storitev na trgu nepremičnin na vseh ravneh delovanja, uresničuje. RE/MAX deluje uspešno, ne glede na to, kje.

Delujemo v več kot 80 državah po vsem svetu, naša globalna mreža pa vključuje skoraj 7000 nepremičninskih pisarn. RE/MAX spada med franšizna podjetja z najboljšo podporo, treningom in komunikacijskimi storitvami, ki jih omogoča svojim franšizijem. Slednje dokazuje zlata lovorika: »Nagrada franšiznih odnosov«, ki jo je RE/MAX-u leta 1996 podelila revija Income Opportunities Magazine.

RE/MAX-u se lahko pridružite z nakupom franšizne licence. S tem dobite pravico odpreti nepremičninsko pisarno pod okriljem RE/MAX blagovne znamke kjerkoli v Sloveniji. Z veseljem vam bomo svetovali in vam predstavili pogoje sodelovanja.

V kolikor vas zanima, prosimo, da izpolnite in nam pošljete obrazec, ki ga najdete na tem naslovu:

Spletni obrazec - RE/MAX vloga za sodelovanje