Želim postati lastnik RE/MAX poslovalnice

Tudi vi lahko postanete del RE/MAX-ovega uspeha. Edinstven RE/MAX-ov franšizni sistem daje lastnikom svobodo in neodvisnost pri vodenju poslovalnic, ob tem pa ponuja podporo in koristi že uveljavljenega globalnega podjetja. RE/MAX je tako v Sloveniji kot v svetu vodilno podjetje na področju prodaje nepremičnin, posredništva in nepremičninskega poslovanja. Ali ste vedeli, da RE/MAX-ovi sodelavci svojim strankam vsakih 30 sekund najdejo idealen dom.

Poslujte zase, a ne sami!

Možnost lastnega posla prinaša svobodo, partnerstvo z RE/MAX blagovno znamko pa veliko koristi.

Prosimo, da se uvrstite v eno od spodnjih skupin:
1. Nimam svojega podjetja, vendar bi si želel z njim pričeti.
2. Imam lastno podjetje, vendar na drugem področju.
3. Poslujem na področju nepremičnin, oziroma sem posrednik.1. Nimam svojega podjetja, vendar bi si želel z njim pričeti

Svoje podjetje prinaša številne prednosti in slabosti. Danes je za lastnike podjetij težko najti ustrezen poslovni model na domačem trgu. Kljub vladnim subvencijam za lastnike podjetij, se lahko ob koncu dneva zanesete le nase. Nekaj razlogov za in proti lastnemu podjetju:

Prednosti

• Popolna svoboda, neodvisno sprejemanje odločitev, svoj sistem nagrajevanja.
• »Nebo je meja!« Nič vas ne omejuje na poti uspeha.
• Neodvisnost od socialne politike, ki jo narekujeta bodisi država bodisi delodajalec.
• Svoboda na področju razvoja znanj in poslovnih veščin.
• Svoboda na področju zastavljanja in doseganja ciljev.
• Svobodno odločanje o tem, kdaj in za koliko časa boste šli na dopust.
• Neomejene možnosti zaslužka.

Slabosti

• Negotovost prihodkov, povezana tem, da smo navajeni prejemati mesečno plačo.
• Negotovost, ki izhaja iz izbranega področja, na katerem ste se odločili poslovati.
• Ste sami na svojem! Preseganje omejitev znotraj sebe, saj ste edina stvar, ki vam stoji na poti do uspeha ali neuspeha.
• Začetni vložek. Niste prepričani v to, ali je naložba pravilna.
• Podjetje lahko propade zaradi posledic nihanj na aktualnem trgu.
• Začetne obveznosti se vse bolj kopičijo, vi pa niste še ničesar zaslužili (imate obveznosti v dobrinah, do zaposlenih, najem/nakup opreme ipd.).


Na kakšen način vam lahko poslovanje pod okriljem blagovne znamke RE/MAX pomaga?

1. Negotovost prihodkov, povezana z navado prejemanja mesečne plače. RE/MAX vam tukaj ne more pomagati. Lahko pa vam svetuje eden izmed uspešnih lastnikov franšize RE/MAX in vam pomaga preseči to prepričanje oziroma strah ter ga spremeniti v prepričanje uspeha. Na ducate uspešnih lastnikov RE/MAX-ovih poslovalnic lahko potrdi dejstvo, da sodelovanje z RE/MAX-om deluje. Z veseljem vam bomo z njimi uredili sestanek.

2. Negotovost, ki izhaja iz izbranega področja, na katerem ste se odločili poslovati. Zavedajte se prednosti nepremičninskega trga delovanja, saj so nepremičnine osnovna človeška nuja in zato zelo zanimivo področje podjetništva z izjemnim potencialom rasti. RE/MAX-ov sistem vas bo zagotovo prepričal.

3. Ste sami na svojem. Vi ste edina stvar, ki vam stoji na poti do uspeha ali neuspeha. Tukaj vam RE/MAX-ov sistem lahko pomaga.

4. Začetni vložek. Pri tako pomembni odločitvi, kot je naložba v franšizo, vam lahko svetujemo pri tem, kako pravilno usmeriti začetni vložek, da se bo investicija hitro povrnila in se začela rast donosnosti naložbe.

5. Podjetje lahko propade s kakršnim koli nihanjem na aktualnem trgu. RE/MAX-ov sistem ve, kako tržna nihanja nevtralizirati in vam celo pomaga pri uporabi tovrstnih padcev v svoj prid.

6. Začetne obveznosti se vse bolj kopičijo, vi pa niste še ničesar zaslužili (imate obveznosti v dobrinah, do zaposlenih, najem/nakup opreme ipd.) RE/MAX-ov sistem pomaga pri optimizaciji mesečnih obveznosti in vas obvesti, kdaj jih lahko plačate. RE/MAX-ov sistem vas torej ne sili k povzročanju velikih mesečnih obveznosti.

Ali ste ugotovili, da lahko poslovno tveganje zmanjšate tako, da poslujete zase, a ne sami?
2. Imam lastno podjetje, vendar na drugem področju

Potem veste, na kakšne ovire lahko naletite pri vodenju podjetja. Toda svoboda in relativna neodvisnost, ki izhajata iz tega, da imate svoje podjetje, sta dovolj močan motivator. RE/MAX išče natanko takšne ljudi.
1. Vas zanimajo nepremičnine?
2. Ima vaše področje poslovanja karkoli skupnega z nepremičninami?
3. Je kdorkoli v vašem poslovnem okolju na kakršenkoli način povezan z nepremičninami? Jim zaupate?

V kolikor ste odgovorili z DA na vsaj eno od zgornjih vprašanj, potem ima RE/MAX nekaj za vas.

Nepremičnine

Nepremičninski trg je v zadnjih letih zabeležil nekaj pomembnih sprememb:
1. Ponudba je prevladovala nad povpraševanjem.
2. Tržna konsolidacija, ko veliki in hitri zmagajo, majhni in počasni pa izgubijo, je v polnem teku.
3. Gradbeni bum se je polegel, saj je bilo povpraševanje po razvojnih projektih nepremičnin prenasičeno.
4. Več manjših nepremičninskih agencij je izginilo s trga in veliki igralci so dobili večji zalogaj tržne pogače nepremičnin.
5. RE/MAX je v času »krize« zrasel za 30 %. To je bila predvsem posledica izjemne rasti v tržnem deležu.


3. Poslujem na področju nepremičnin, oziroma sem posrednik

Kaj vam lahko RE/MAX ponudi?
Nekaj, kar vam še manjka, kar je lahko vaša konkurenčna prednost in vam pomaga, da oživite obstoječi posel in ga premaknete naprej na poti razvoja.<

Moč znamke

RE/MAX je tudi v Sloveniji zelo prepoznaven. Če ste na lokalnem trgu že dobro uveljavljeni, vas sprašujemo, kako je s poslovanjem izven meja lokalnega okolja? Ali dobivate posle tudi tam?

Globalni, državni in lokalni marketing

Znamka RE/MAX ima v Sloveniji močno marketinško podporo, saj je po številkah, vloženih v trženje, na vodilnem mestu. RE/MAX po svojem tržnem pristopu postal eno najbolj znanih in najbolj cenjenih imen v svetu. Prepoznavnost in ugled si je ustvaril z obsežnimi oglaševalskimi akcijami, sponzorstvi velikih športnih prireditev in kolektivno močjo trženja več tisočih agencij po svetu, ki jih vodijo posamezniki – Vi.

Porazdelitev moči

RE/MAX najdete po vsej Sloveniji. Naš sistem poslovanja je povezan, kar pomeni, da lahko za nakup ali prodajo ponudimo katerokoli posest v globalnem sistemu RE/MAX-a in tako zadovoljimo potrebo po nepremičnini tudi izven posameznega lokalnega trga. Smo edina nepremičninska agencija, ki deluje v več kot 35. evropskih državah.

Prenos znanja

RE/MAX ima desetletja potrditev učinkovitosti prenosa znanja. Temu botruje prefinjen izobraževalni sistem Akademije RE/MAX, ki ponuja številne programe usposabljanja, namenjene tako začetnikom kot že uveljavljenim nepremičninskim posrednikom in vodjem. Ali se sprašujete, če se vam naložba v izobraževanje splača? Podatek, da je izobraževalni program «Succeed« povečal povprečno storilnost nepremičninskih posrednikov za 84 %, je najbrž dovolj zgovoren.

Vas zanima, kako natančneje deluje izobraževalni sistem pri RE/MAX-u? Kako deluje naš popolnoma nov informacijski sistem? Kako ustvarjati dobiček iz dodatnih storitev? Kako učinkovito rekrutirati posrednike? Kakšne so dejanske številke na trgu, ali kako vam RE/MAX lahko pomaga zaslužiti več? Dogovorite se za sestanek z našim regionalnim direktorjem.