Data Protection StatementVaša zasebnost in zaščita vaših osebnih podatkov sta za nas pomembna in v celoti skladna s smernicami evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov.

 

Osebni podatki

Interakcija z našo spletno stranjo naj bi bila zanimiva in uporabniku prijazna izkušnja, in da bi lahko v celoti izkoristili funkcije in ponujene storitve, bomo morda potrebovali vaše osebne podatke.

 

Na tej spletni strani obstaja več kontaktnih obrazcev, ki se uporabljajo za vzpostavitev stika s predstavnikom RE/MAX-a, ki vam bo pomagal pri iskanju nepremičnin ali kupcev. Nekateri od teh obrazcev zahtevajo zelo osnovne podatke, kot so vaše ime, e-pošta in telefon, drugi pa zbirajo podrobnejše osebne podatke, na primer tudi vaš naslov.

 

MRačun Moj RE/MAX uporabnikom omogoča, da na spletnem mestu RE/MAX-a ustvarijo lasten račun in izkoristijo napredne funkcije, kot so shranjevanje priljubljenih vnosov ali shranjevanje iskalnih poizvedb. Uporabniki se lahko tudi povežejo z zastopniki in komunicirajo z njimi v varnem in zaščitenem okolju, ki zastopnikom omogoča, da delajo in pomagajo najti nepremičnino vaših sanj ali prodajo vašo trenutno nepremičnino.

 

Kdo ima dostop do vaših podatkov?

 

Ne glede na obrazec, ki ga pošljete, ste lahko prepričani, da bodo vaši podatki poslani le predstavniku RE/MAX-a in nikomur drugemu. Večino časa je ta oseba RE/MAX-ov sodelavec, ki bo spremljal vaše poizvedbe na seznamu. Toda za poizvedbe, kot so poklicne možnosti ali prodaja franšize, bodo vaši podatki poslani uradu, regionalnemu ali mednarodnemu predstavniku RE/MAX-a.

 

Kako zaščitimo vaše osebne podatke?

Pri RE/MAX-u lahko do vaših podatkov dostopa samo pooblaščeni predstavnik RE/MAX-a z uporabniškim imenom in geslom. Izven RE/MAX-a lahko do vaših osebnih podatkov dostopa samo osebje podjetja, ki deluje kot obdelovalec podatkov, to je GryphTech Inc., ki je odgovoren za razvoj in vzdrževanje spletnega mesta ter shranjevanje podatkov.

 

Vaši osebni podatki so shranjeni na varnih strežnikih, katerih delovanje je v skladu z evropskimi smernicami za obdelavo in zaščito podatkov.

 

Pravica do dostopa do vaših osebnih podatkov

 

V skladu z Uredbo o varstvu podatkov imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo v naših sistemih. To lahko storite na strani Dostop do osebnih podatkov.

 

Prenos podatkov

 

Imate tudi pravico do prenosljivosti podatkov, kar pomeni, da vam moramo dati možnost prenosa podatkov, če jih boste morali prenesti na drugo stranko.

 

Če zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov s strani Dostop do osebnih podatkov, boste osebne podatke prejeli v varnem e-poštnem sporočilu. To zagotavlja dodatno prožnost v zvezi s prenosljivostjo podatkov, saj boste lahko preprosto posredovali svoje podatke drugi stranki ali jih kopirali in prilepili v vrsto datoteke, ki jo izberete.

 

Pravica do izbrisa podatkov

 

Uredba o varstvu osebnih podatkov vam prav tako zagotavlja, da RE/MAX izbriše vaše osebne podatke. Ko je ta postopek zaključen, bodo vsi vaši osebni podatki, s katerimi vas lahko neposredno ali posredno identificiramo, anonimni.

 

Primer

 

Prej: Janez Novak

Potem: NULL(NIČ)

 

Če želite uveljaviti svojo pravico, da ste izbrisani, kliknite gumb Pozabi me v e-poštnem sporočilu, ki ste ga ustvarili, ko zahtevate dostop do svojih podatkov na strani Dostop do osebnih podatkov.

 

Kot potrošnik imate tudi možnost zahtevati prekinitev vse komunikacije. To je koristno, če ste vzpostavili poslovni odnos z RE/MAX-om v obliki posla ali s koriščenjem vseh storitev, ki jih ponuja RE/MAX. V tem primeru si družba RE/MAX pridržuje pravico, da vaše osebne podatke hrani toliko časa, kot določi lokalna uprava.

 

V tem primeru se vaša pravica do izbrisa ne more uporabiti, vendar lahko končate komunikacijo z RE/MAX-om (tržna e-poštna sporočila, nove nepremičnine na trgu itd.). Tipka za prekinitev komunikacije v e-poštnem sporočilu vas bo odstranila iz vseh poštnih seznamov ali tržne kampanje.

Cookie Declaration