Nadstandardne počitniške hišice v alpskem resortu ob ledeniku v Avstriji

Edinstvena investicijska priložnost za finančno naložbo z zagotovljenimi donosi ali vrhunska kapaciteta za zahtevnejše ljubitelje smučanja


Idilična počitniška vasica

Ob vznožju ledenika Mölltal na Avstrijskem Koroškem se v čudovitem naravnem okolju nahaja privlačna počitniška vasica. Pravljična vasica bo obsegala recepcijsko hišo in 11 nadstandardno grajenih in luksuzno opremljenih počitniških hišic s prefinjeno arhitekturno zasnovo, v kateri se bo v popolni skladnosti ujela alpska tradicija z visoko tehnologijo in modernim stilom. Kupci počitniških hišic lahko pridobijo odlično počitniško kapaciteto zase in svojo družino za idilična smučarska doživetja. Kupcem/investitorjem pa so zagotovljene odlične možnosti za ustvarjanje zagotovljenih finančnih donosov.

Alpski luksuzni stil

Počitniške hišice so zasnovane v občudovanja vrednem alpskem luksuznem stilu. Kombinacija lesa in drugih naravnih materialov ter sodobnih tehnologij bo dala vasici pristen alpski značaj. Pri gradnji in opremi hišic bodo uporabljeni vrhunski materiali in izdelki. Vsaka hišica bo imela svoj majhen zasebni spa s finsko savno in zunanjim ogrevanim jacuzzijem. Posamezne parcele so elegantno umeščene po terasah z opornimi zidovi iz naravnega kamna. Primerljiv luksuzni stil je na območju Alp mogoče zaslediti le še v Kitzbühelu.

Raj za smučarje

Počitniške hišice so namenjene ljubiteljem smučanja, ki so jim idilična smučarska doživetja zanje in za njihovo družino velikega pomena. Lokacija na južni strani Visokih Tur s stalno snežno odejo alpskemu smučanju zagotavlja odlične pogoje skozi vso leto. Ta izjemni resort zato že leta številne državne reprezentance v alpskih disciplinah uporabljajo kot stalno lokacijo svojih poletnih treningov. Vasica je le dve minuti vožnje z avtomobilom oddaljena od spodnje postaje vzpenjače.

V počitniški vasici bo lastnikom nepremičnin na voljo tudi vrsta storitev (hotelski nivo 5*) kot so: najem kuharja, postrežba zajtrka v sobi, sobarica, nakupovalne storitve, masaže in kozmetične storitve ter še veliko več.


Odlična priložnost za investicijo

Kupci/investitorji lahko z nakupom ene ali več počitniških hišic pridobijo odlične možnosti za ustvarjanja zagotovljenih finančnih donosov. Posamezne hišice so na voljo v različnih tipih in izvedbah velikost od 100 do 260 m2 že od 390.000,00 EUR dalje. Gradnja hišic se je že pričela, prve pa bodo novim lastnikom na voljo v drugi polovici leta 2017.

Za več informacij in dogovor za ogled nas lahko pokličete na +386 31 647 000.


Več informacij:
RE/MAX COMMERCIAL
Nepremičninska družba d.o.o.
Štihova ulica 16
1000 Ljubljana
www.re-max.si
T: +386 31 647 000
E: vesna.ceh@re-max.si