About RE/MAX

RE/MAX - zgodba o uspehu

RE/MAX je že od leta 1973 svetovno znana zgodba o uspehu.

Vsako leto naši svetovalci pomagajo na sto tisoče družinam, da uspešno prodajo nepremičnino ali kupijo nov dom.

Tudi v Sloveniji je RE/MAX postal vodilna mreža agencij na področju posredovanja z nepremičninami, saj v Sloveniji noben drug ponudnik nepremičnin ne pridobi in ne posreduje več nepremičnin.

Uspeh temelji predvsem na enem ključnem dejstvu: nobena druga mreža agencij ne ponudi kupcu toliko številnih prednosti kot RE/MAX. Več ponudb, več storitev, večja učinkovitost, več angažiranosti. Rezultat so zadovoljni kupci, ki RE/MAX priporočajo naprej.

Danes, samo v Sloveniji, povezujemo že več kot 80 nepremičninskih svetovalcev v 14 nepremičninskih agencijah, ki delujejo po sistemu franšiz in imajo tako dostop do vseh znanj, izkušenj in pomoči krovne družbe.

Dobrodošli v RE/MAX-u!

Ste vedeli?

RE/MAX velja za številko ena na področju prometa z nepremičninami in je najhitreje rastoča mreža nepremičninskih agencij v Evropi. Združuje agencije v 100 državah po svetu ter 33 državah v Evropi in beleži že 42 let kontinuirane rasti, samo v Evropi pa združuje več kot 16.000 nepremičninskih svetovalcev v več kot 1.700 neodvisnih agencijah.

Mednarodna raziskava kaže, da so RE/MAX posredniki najproduktivnejši

RE/MAX svetovalci prodajo povprečno 2x več nepremičnin kot posredniki iz drugih agencij

DENVER – RE/MAX posredniki so ponovno pridobili naziv najproduktivnejši posredniki mednarodnih nepremičninskih blagovnih znamk. Raziskava 2016 REAL Trends 500 kaže, da so RE/MAX posredniki dvakrat bolj produktivnejši od ostalih, ki so jih vključili v raziskavo.

"RE/MAX poslovni model, orodja za delo in kvalitetno izobraževanje privlačijo produktivne in uspešne posrednike", razlaga Dave Lininger, direktor in ustanovitelj RE/MAX-a. Več o raziskavi najdete tukaj.

Najbolj obiskana nepremičninska spletna stran franšiznih agencij na svetu.

Obiščite najbolj obiskano nepremičninsko spletno stran franšiznih agencij na svetu www.remax.com ali obiščite remax.global.com, kjer lahko iščete nepremičnine iz vsega sveta, tudi iz Slovenije, v 37 različnih jezikih.

RE/MAX mreža nepremičninskih družb

- prisotni v več kot 100 državah po svetu
- z več kot 7.250 poslovalnic
- z več kot 111.000 nepremičninskimi svetovalci

Poišči lokalno
poslovalnico ali
svetovalca

Lovec na kupce

Najdite kupca za vašo nepremičnino.
Prodajalci nepremičnin, povežite se z aktivnimi kupci nepremičnin! Preverite, koliko potencialnih kupcev ali najemnikov išče nepremičnino, kot je vaša.

Lovec na nepremičnine

Lovec na nepremičnine je avtomatski obveščevalec, ki za vas brezplačno neprestano išče izbrane aktualne nepremičnine, ki ustrezajo vašim iskalnim kriterijem in vam jih pošlje na vaš elektronski naslov.