About RE/MAX

O RE/MAX-u

Mreža nepremičninskih agencij RE/MAX, ki je številka 1 na področju nepremičninskega posredovanja, je spremenila nepremičninsko industrijo pred več kot 46 leti. Ustanovitelja Dave in Gail Liniger sta imela cilj ustvariti največjo in najboljšo nepremičninsko mrežo na svetu, kjer velja slogan everybody wins. To je torej mreža, v kateri imajo vsi koristi – stranke, posredniki in lastniki franšize. Danes je RE/MAX ena svetovno najbolj znanih blagovnih znamk.

Vsaka franšizna agencija je pravno in ekonomsko neodvisna, vendar ima koristi od živahne mreže, ki trenutno šteje več kot 7.900 pisarn z več kot 123.000 posredniki v več kot 100 državah. In mreža se še vedno razvija in širi ... RE/MAX v Evropi deluje od leta 1995. Kot najuspešnejši in najhitreje rastoči nepremičninski franšizni sistem trenutno obsega 33 držav s približno 1.700 poslovalnicami v Evropi. Evropski sedež se nahaja na Dunaju.


Številka 1 v Sloveniji

V Sloveniji je RE/MAX pričel delovati leta 2008 in postal je največja in izredno prepoznavna mreža nepremičninskih agencij. Vaša prednost je, da trenutno povezuje 16 nepremičninskih agencij in več kot 100 posrednikov, ki vam ponujajo pomoč pri nakupu in prodaji nepremičnin ter pri tem sodelujejo.

Najbolj obiskana nepremičninska spletna stran franšiznih agencij na svetu.

Obiščite najbolj obiskano nepremičninsko spletno stran franšiznih agencij na svetu www.remax.com ali obiščite remax.global.com, kjer lahko iščete nepremičnine iz vsega sveta, tudi iz Slovenije, v 37 različnih jezikih.

RE/MAX mreža nepremičninskih družb

- prisotni v več kot 100 državah po svetu
- z več kot 7.250 poslovalnic
- z več kot 111.000 nepremičninskimi svetovalci

Poišči lokalno
poslovalnico ali
svetovalca

Lovec na kupce

Najdite kupca za vašo nepremičnino.
Prodajalci nepremičnin, povežite se z aktivnimi kupci nepremičnin! Preverite, koliko potencialnih kupcev ali najemnikov išče nepremičnino, kot je vaša.

Lovec na nepremičnine

Lovec na nepremičnine je avtomatski obveščevalec, ki za vas brezplačno neprestano išče izbrane aktualne nepremičnine, ki ustrezajo vašim iskalnim kriterijem in vam jih pošlje na vaš elektronski naslov.