About RE/MAX

RE/MAX - največja nepremičninska mreža na svetu

Mreža nepremičninskih agencij RE/MAX, ki je številka 1 na področju nepremičninskega posredovanja, je nepremičninsko panogo spremenila pred več kot 43 leti. Ustanovitelja Dave in Gail Liniger sta imela cilj ustvariti največjo in najboljšo nepremičninsko mrežo na svetu, kjer velja slogan everybody wins. To je torej mreža, v kateri imajo vsi koristi – stranke, posredniki in lastniki franšize. Danes je RE/MAX ena svetovno najbolj znanih blagovnih znamk.

Vsaka franšizna agencija je pravno in ekonomsko neodvisna, vendar ima koristi od živahne mreže, ki trenutno šteje več kot 7.900 pisarn z več kot 123.000 posredniki v več kot 100 državah. In mreža se še vedno razvija in širi ... RE/MAX v Evropi deluje od leta 1995. Kot najuspešnejši in najhitreje rastoči nepremičninski franšizni sistem trenutno obsega 33 držav s približno 1.700 poslovalnicami v Evropi. Evropski sedež se nahaja na Dunaju.

Številka 1 v Sloveniji

V Sloveniji je RE/MAX pričel delovati leta 2008 in postal je največja in izredno prepoznavna mreža nepremičninskih agencij. Raziskava, ki jo vsako leto pripravi časnik Finance, je skupino RE/MAX uvrstil na sam vrh. Na lestvico desetih najproduktivnejših nepremičninskih agencij v Sloveniji sta se namreč uvrstili kar dve podjetji RE/MAX.

Trenutno povezuje 16 nepremičninskih agencij in več kot 100 posrednikov, ki vam ponujajo pomoč pri nakupu in prodaji nepremičnin ter pri tem sodelujejo.

Kupujete nepremičnino?

Veliko naših oglasov vsebuje video in lokacijo. Za več informacij o nepremičnini ali virtualni ogled se obrnite na naše nepremičninske posrednike, navedene ob oglasu ali zahtevajte
BREZPLAČEN POSVET
Varno in učinkovito!
kako postati nepremičninski posrednik z remax-om

Postani RE/MAX nepremičninski posrednik

Prijavite se na seminar 60 minut. Pišite nam na kariera.info@re-max.si