Zgradba - Oddamo - Novo mesto, Dolenjska


Oddaja poslovnih prostorov v Novem mestu

 
[Cena na m2]
Novo mesto, Dolenjska
ID: 490191082-2
Skupaj m²
342,50
Skupna velikost (m²)
342,50
Leto gradnje
2008
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Novem mestu se oddaja poslovni prostor v nadstropju objekta velikosti cca. 342,5 m2, ki je namenjen poslovni dejavnosti trgovine in storitvam. Poleg poslovnega prostora je možnost najema tudi makedamskega parkirišča.

Posredujemo pri oddaji več različnih poslovnih prostorov. Velikost prvega prostora, ki se oddaja je cca. 95 m2. Površina drugega poslovnega prostora je cca. 118 m2. Oba sta primerna za pisarniško dejavnost. Odprtost obeh prostorov omogoča postavitev mobilnih elementov, pregradnih sten, s katerimi bi bilo možno zagotoviti ustrezno število pisarniških delovnih mest.

Tretji manjši prostor, ki se oddaja je v velikosti cca. 36 m2. Prostor se nahaja poleg prostora, kjer obratuje kozmetična dejavnost. Primeren bi bil za dopolnitev te dejavnosti kot so npr. frizerske storitve in podobno.

Poslovni prostori so urejeni. K poslovnim prostorom spadajo tudi sanitarije in tuš. Sanitarije so ločene za moške in ženske. Dostop v nadstropje je eden in sicer preko stopnišča. Poleg objekta je možno brezplačno parkiranje.

Poleg treh poslovnih prostorov, se oddaja tudi makedamsko parkirišče. Velikost parkirišča je cca. 900 m2. Možnost najema je tudi manjša površina parkirišča. Primerno bi bilo za postavitev kontejnerja (npr. prodaja vozil, najemi avtodomov).

Najemnina znese 10 €/m2 + obratovalni stroški.

Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine + DDV.

Vljudno vabljeni na ogled!


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Parkirišče
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Urška Hočevar - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Urška Hočevar

Urška Hočevar

RE/MAX Vogal, Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Urška Hočevar

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj