Zemljišče z gradbenim dovoljenjem - Prodamo - Lukovica, Ljubljana (okolica)


Zemljišče z vso infrastrukturo, ob potoku

Lukovica, Ljubljana (okolica)
ID: 490191024-402
Skupno št. sob:
5
Skupaj m²
541
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na zelo priljubljeni lokaciji v bližini Domžal se prodaja zazidljivo zemljišče z vso infrastrukturo na zemljišču ob potoku. Zemljišče ima urejen asfaltiran dostop in že priključke za elekriko,vodo in kanalizacijo.

Zemljišče se nahaja v urejenem naselju novih hiš, na izjemni, sončni lokaciji, z odprtim pogledom in je obdano z zelenjem. Ob zemljišču teče potoček, kar mu daje še poseben čar. Lokacija ponuja veliko miru in zasebnosti, hkrati pa je le 2km oddaljena od AC priključka in le dobrih 18 km od Ljubljane. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, ki omogoča družini udobno bivanje. V neposredni bližini so vrtec, trgovina, knjižnica, pošta in zdravstveni dom. Do šole se lahko vaš šolar poda peš ali z organiziranim prevozom s kombijem. Bližnja okolica ponuja veliko priložnosti za rekreacijo v naravi, po sprehajalnih poteh med njivami in travniki, ob reki Radomlji ali v bližnjem gozdu.

Kupec plača provizijo v višini 2% dogovorjene nakupne cene + DDV. Za dodatne informacije in ogled nepremičnine pokličite.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Robert Kotnik - RE/MAX Ljubljana
Robert Kotnik

Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Robert Kotnik

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj