Zazidljivo zemljišče - Prodamo - otok Iž, Zadarska županija


ZAZIDLJIVO ZEMLJIŠČE NA IŽU

otok Iž, Zadarska županija
ID: 490151007-265
Skupaj m²
1.459
Leto gradnje
1900
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na Ižu, čudovitem dalmatinskem otoku med Ugljanom in Dugim otokom v območju Vršak pri Malem Ižu prodamo stavbno zemljišče v velikosti 1.459 m2, 250 m od morja, pogled nanj. Na zemljišču je nekaj oljk, fig in tipičnih aromatičnih mediteranskih grmovnic. Elektrika je čez parcelo (električni drog na parceli), vode ni, ob lokalni cesti.
Če iščete zares miren kraj, kjer preživite čudovit morski dopust, ste na pravem mestu. Če pa imate še malo tržne žilice in bi želeli povračilo vaše investicije, je za parcelo že narejen projekt za izgradnjo dveh večstanovanjskih ali apartmajskih hiš, kjer bi lahko ta košček raja ponudili turistom. Otok je malo naseljen, v določenih delih neprevozen, tako rekoč v pristni, neokrnjeni naravi. PRIPOROČAMO! Zemljiškoknjižno urejeno!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na morje
Zemljiška knjiga
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)