Zazidljivo zemljišče - Prodamo - Velika Nedelja, Podravje


MIRNA LEGA

Velika Nedelja, Podravje
ID: 490151032-225
Skupaj m²
4.069
Velikost zemljišča (m²)
4.069
Leto gradnje
2016
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na prodaj je zemljišče na izredno mirni lokaciji v Hajndlu. Gre za 4.069 m2 stavbnega zemljišče, obdanega z gozdom, saj gre za zadnjo parcelo v ulici. Cena je po m2. V primeru nakupa zemljišča v celoti je možen dogovor o končni ceni. Možno je kupiti le del zemljišča. Parcelacija je urejena. Posamezne parcele so v sledečih izmerah: 1. 1.308 m2, 2. 1123 m2, 3. 627 m2, 4. 612 m2.

Naklon parcel je v delu najprimernejšem za gradnjo zanemarljiv (slika - trikot). Za boljšo predstavo si je potrebno pogledati nepremičnino na licu mesta, da boste si znali zamisliti in predstavljati, kaj bi lahko posest pomenila za vas osebno.

Priporočam ljudem, ki iščejo mirno lokacijo, v stiku z naravo, svež zrak. Le nekaj minut vožnje je do Ormoža ali Velike Nedelje, kjer je tudi vsa infrastruktura šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom in drugo.

Kontaktirajte nas za več informacij in lokacijo.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
V/blizu gozdu(a)
Zemljiška knjiga
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Suzana Butolen - RE/MAX Poetovio
Suzana Butolen

Suzana Butolen

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Suzana Butolen

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj